Росія більше не окупант. Судять тих, у кого віджали Крим

15 червня 2020, 14:24
Власник сторінки
0
2963
Росія більше не окупант. Судять тих, у кого віджали Крим

Перевернута реальність

#InfoMaidan
Перевернута реальність. Це зараз в Україні. Проходить "суд по здачі Криму". Але чомусь судять не окупантів, а тих, у кого тоді захватили український півострів.

Тобто, Росія не винувата в тому, що вдерлась в Україну та захопила військовим шляхом частину територій, а акцент зміщено на тих, хто тоді був причетний до влади.

Уявляєте, що рейдери захопили фермерське господарство і проходить суд. На суді судять фермера, у якого збройні нападники відрейдерили землю та підприємство. Рейдерів не судять, винуватий фермер, що у нього захопили підприємство.

Є ще одна паралель спеціально для прибічників "руSSкаго міра". Гітлерівська Німеччина вдерлась в СРСР і захопила частину територій. Проходить суд і на суді на лаві підсудних Сталін, Жуков, Черняховський та інші можновладці. Як це ви таке не уявляєте? За те, що Гітлер захопив частину СРСР мав бути засудженим Сталін.

Днями Зеленський пост робив про збитий Росією військовий український літак над Луганськом. І в пості не було жодного слова про те, що це зробила Росія, її найманці, військові та російська зброя. Нам продовжують малювати "громадянську війну", про яку вже шість років каже Росія та мріє Путін. І тепер нам це малюють вже всередині держави - "ми самі себе вбиваємо, самі на себе напали, самі виштовхали території з України, які Росія була вимушена врятувати".

Такими темпами скоро з'являться нові підручники з історії України і нові пам'ятники теж.
#ДумайтеСамостійно

P.S. Цих українських військових теж судитимуть за "здачу Криму"?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Россия,Украина,Киев,Крымские татары,Украина-Россия,Крым,Путин,блоггер,блог,украинцы,Крымское побережье,Росія,блоги,Блогосфера,микроблоггинг,блогер,блоггеры,крымчане,Владимир Путин,видеоблог,Київ,блог-платформа,Україна,блогери,Крим,новое в блогах,политики в блогах,блог личности,видео блог,референдум в крыму,Совет министров Крыма,отдых в Крыму,аннексия Крыма,новости Крыма ,задержания мусульман в Крыму,мост в Крым,Диверсии в Крыму,ситуация на границе Крыма,события в Крыму,Крымский мост
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.