Як помічник Суркова маніпулює свідомістю людей

27 травня 2020, 09:14
Власник сторінки
0
21
Як помічник Суркова маніпулює свідомістю людей
Цитата з вскритої скриньки Рапопорта

ЗМІ й експертне середовище знаходяться в прямому підпорядкуванні у владних структур і виконують їх рекомендації та розпорядження.

Українські хакери проекту «Кіб.орг», за власною ініціативою взявши на себе функції захисту держави в інформаційному і кіберпросторі, спільно з іншими волонтерськими рухами отримали доступ до електронної  пошти Рапопорта Бориса Яковича, такого собі громадянина РФ, який майже 10 років працював безпосередньо під керівництвом Суркова, в пресі його також називали «куратором Новоросії».

З аналізу електронної  пошти Рапопорта становиться зрозумілим, що ЗМІ й експертне середовище знаходяться в прямому підпорядкуванні у владних структур і виконують їх рекомендації та розпорядження.

Так, 19 березня політтехнологи, стурбовані тим, що Путін погано виглядає на тлі лідерів західних країн, які приймають рішучі заходи, особисто беруть участь в нарадах по COVID-19 і багато виступають в ЗМІ та соціальних мережах. А тема пандемії в РФ активно використовується для досягнення політичних цілей, а уряд РФ використовує свої важелі по маніпулюванню свідомістю своїх громадян і введенню в оману іноземних держав. У довідці від 9 квітня прописані суворі рекомендації ЗМІ про необхідність демонструвати позитив, робити акцент на лікарях і оголосити мораторій на невигідні для влади теми. Але при цьому медикам і журналістам дана команда ні в якому разі не говорити про реальні масштаби хворих, а також померлих людей.

  Таким чином, інформація про кількість хворих та померлих носить не реальний, а політичний характер, що говорить про неприпустимість довіри російським офіційним інформаційним джерелам. Адже, зараз влада Росії показує в 5 разів менше хворих ніж в США! При цьому, про велику кількість хворих, про введення в ці великі міста військових частин з бронетехнікою, свідчать численні відео в Ютубі самих росіян.

Очевидно, що російська влада побоюється непокори простого народу, якщо ситуація з хворими зовсім вийде з під контролю…

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина-Россия,хакеры,контроль,пропаганда в СМИ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.