Він хоче прибрати себе з сайта Миротворець

07 травня 2020, 10:25
Власник сторінки
2
324
Він хоче прибрати себе з сайта Миротворець

Ані слова про нього теперішнього там немає

#InfoMaidan
Якось я вже піднімав цю тему і підніму ще раз. Це стосується прихильників Петра Порошенка. Чому саме цей пул людей? Бо ніхто більше такого не робить окрім них.

Вчора я був на акції ФОПів, які вимагали гідних умов праці під час карантину, щоб мати можливість годувати свої сім'ї. Як завжди робив відеозйомку, відмонтував відео, залив на ютуб і розповсюджував, щоб люди це бачили.

Закидую в групи. Різні. Розміщую пост в групі Справа Громад. Майже одразу під постом в коменти летить посилання на мій профіль на Миротворці. Я пояснюю, що колись був інших поглядів, але все давно змінилося і не можна людину сприймати таким, якою вона була раніше і при цьому не бачити його теперішнього, бо якщо за такою логікою, то Петро Порошенко регіонал і всього що він зробив для України згадувати не треба, а тільки його регіональне минуле і Олексій Гончаренко теж регіонал, який агітує за російську як другу державну, а всього що він робить зараз бачити не треба.

Після цього починається істерика в коментах, що я засланий казачок, люди не змінюються і що ось я вже й показав своє обличчя бо обсираю Порошенка, на що я, як і завжди (такі історії повторюються постійно), кажу, що я вважаю Порошенка найкращим Президентом, який був в Україні і скоріш за все кращого вже не буде.

На галас коментаторів приходить адмін і видаляє мене з групи. Коли я спілкуюсь з іншими людьми, то вони кажуть, що серед прихильників Порошенка є й на всю голову упороті, так би мовити, чистокровні, які вважають себе аж тітульними, а інших тупими, недостойними і другим сортом. Таких небагато, але все ж таки, вони є.

Така історія трапляється періодично. І я хотів би її вирішити та завершити раз і назавжди.

Майже три роки я їздив на допити в СБУ за відкритою карною справою щодо моєї колишньої діяльності. Так, на мене було відкрито карну справу, хоча за таке саме на інших людей справи не відкривають, але ж один саме Проценко у всьому винен і цап відбувайло. Були різні процедури щодо мене і десь трохи більше місяця тому був суд і рішення суду і закриття справи - його я навіть забрати не встиг бо лупанув карантин і транспорт було зупинено, а було це в Одесі.

Якщо б зі мною і моєю діяльністю на протязі трьох років було щось не так, то за цією справою від СБУ я був би у в'язниці, хоча, повторюся, що за набагато гірші речі інші люди не мають навіть натяків на переслідування від правоохоронних органів.

Коли закінчиться карантин, або пом'якшиться, то це рішення суду я заберу і зможу навіть вам показати - це рішення є результатом трирічної перевірки мене Службою Безпеки України.

Додавши це рішення суду до листа, я писатиму на Миротворець, щоб вони або видалили мене з сайту, або зробили розділ Реабілітовані і додавали туди людей таких як я (і таких людей багато по країні). Це питання я ставив співробітникам СБУ, але вони до Миротворця відношення не мають і сказали, що це від МВС там керують і порекомендували зробити так.

Я звертаюся до кожного, хто читає цей пост з запитанням та проханням - чи можете ви також написати на Миротворець листа з проханням видалити мене з сайту або створити розділ Реабілітовані і перенести мій профіль туди?

Просто напишіть в коментарях так чи + якщо готові мені допомогти в вирішенні цього питання або пишіть, що я маю там залишатись назавжди і про моє теперішнє згадувати та казати не треба і сприймати мене треба тільки таким, який я був колись. Ось така у мене історія. Цікава ваша думка.
#ДумайтеСамостійно

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Киев,Миротворцы,СБУ,сайт,суд,блоггер,блог,украинцы,блоги,Блогосфера,микроблоггинг,блогер,блоггеры,решения,разрешение,миротворцы ООН,Решение,служба,видеоблог,Київ,блог-платформа,Україна,блогери,миротворці,Міжнародний центр миротворчості та безпеки,новое в блогах,политики в блогах,блог личности,видео блог,решение суда,миротворча діяльність,база данных Миротворец,сайт Миротворец,Миротворческая миссия на Донбасс
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.