Президент України не задоволений результатами перевірки Миколаївщини

10 квітня 2020, 16:51
Власник сторінки
Свободный журналист
0
48
Президент України не задоволений результатами перевірки Миколаївщини
Зеленський хоче повторно перевірити Миколаїв

Головний санітарний лікар України Віктор Ляшко 9 квітня провів інспекцію у Миколаєві. За результатами – все гаразд, але чи настільки усе добре?


   У Миколаєві на сьогодняшній день немає жодного випадку захворювання на коронавірус. Мер міста Олександ Сєнкевич намагався жартувати та казав, що мешканці області просто не подорожують за кордон. Але потім почав казати, що інфековані люди можуть виявитися найближчим часом, ніби виконуючи замову на хворих.
 
    Під час перевірки Віктором Ляшком було з’ясовано, що у місті відібрали 86 зразків аналізів - усі ці тести дали негативний результат. Вже досліджені зразки бул онаправлено для перевірки в інші міста. Порушень нема.

   В цілому склажається враження, що коронавірус насправді не хоче заходити до міста та в область. Але є багато спеціалістів, що вважають перевірку підствною та не вірять у відсутність хворих.

   Член оперштабу із запобігання поширенню інфекції, лікар-інфекціоніст Ольга Голубовська стверджує, що відсутніть хворих не може бути реальністю і додає, що треба туди їхати, розбиратися на місці експертам. На її думку якщо мати доступ до тестування антитіл, відразу стане ясно хто де і як хворів.

   Більше того, у відсутності хворих не впевнений і сам президент Украинїни Володимир Зеленський. Під час наради з питань боротьби із коронавірусом він зазначив, що в області проводять замало тестів на хворобу та віддав доручення провести негайну додаткову перевірку. Він також висловив сумніви щодо якості застосованих тестів.

   Якщо уся країна страждає від поширення інфекції, а одна територія живе нібито з іншої планети - це викликає певні питання. Зокрема, до керівництва. Ми зараз можемо тільки гадати яким чином залишать свою місця Миколаївські посадовці, самостійно чи примусово. Є ще третій варіант - вони залишаться у своїх кріслах і даватимуть поради як не допустити поширення інфекції, але хто в це зараз вірить?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Миколаїв,міністерство охорони здоров'я України,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.