Чи треба зупинити громадський транспорт. Опитування в Києві

17 березня 2020, 17:26
Власник сторінки
0
107
Чи треба зупинити громадський транспорт. Опитування в Києві

Показані всі відповіді, що були і нічого не вирізано

#InfoMaidan

В Києві зупиняється метро, міська електричка та вводяться особливи умови перевезення людей в маршрутках, автобусах, тролейбусах та трамваях. Це все міри з попередження можливої епідемії коронавірусу в Україні. Думки людей різні щодо цього. Тож ми вийшли на вулиці і запитали пересічних перехожих про це. Відповіді показуємо всі, що були і нічого не вирізаємо.


Дивіться також





   Діліться цим блогом зі своїми друзями та знайомими, пишіть свої враження про побачене в комментарях, подписуйтесь на ютуб канал та тисніть на дзвіночок.
#ДумайтеСамостійно

Підтримайте #InfoMaidan
картка Приват 5168 7423 5770 0602 грн
Для переказів з-за кордону використовуйте сайт https://paysend.com/
Щиро дякую!

Мій https://www.patreon.com/user?u=29948687

Мій фб https://www.facebook.com/ProtsenkoIvan25
Мій ютуб https://www.youtube.com/channel/UC46l0hjgAcE2HMHMYuJhxJg
Мій Телеграм https://t.me/PRO_TSEN_KO
Мій сайт http://protsenko.info/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,вирусы,Киев,соцопросы,эпидемии,Вирус,блоггер,эпидемия,блог,видео,видеоролики,вопросы,ответы,украинцы,опрос,блоги,вопрос,Блогосфера,антивирусная защита,микроблоггинг,пневмония,блогер,блоггеры,опросы,видеоблог,Корона,соцопрос,Київ,блог-платформа,социологический опрос,Коронавирус,Україна,блогери,опитування,новое в блогах,соцопитування,политики в блогах,пневмонія,блог личности,видео блог,видео youtube,видеоприколы,коронавірус,Коронавирус в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.