Українці про карантин та коронавірус. Опитування в Києві

17 березня 2020, 09:52
Власник сторінки
0
88
Українці про карантин та коронавірус. Опитування в Києві

Справжні думки людей

#InfoMaidan

Світ охопила пандемія коронавірусу. В Україні теж є випадки зараження і один померлий. Керівництво країни запроваджує безпрецедентні міри щодо попередження розповсюдження та виникнення епідемії. За цією темою ми вийшли на вулиці Києва та поспілкувались з пересічними перехожими. Дивіться та слухайте що вони кажуть про можливу епідемію, карантин та міри безпеки. Показуємо всі відповіді людей, що були та нічого не вирізаємо.


Дивіться також.



Діліться цим блогом зі своїми друзями та знайомими, пишіть свої враження про побачене в комментарях, подписуйтесь на ютуб канал та тисніть на дзвіночок.

#ДумайтеСамостійно

Підтримайте #InfoMaidan
картка Приват 5168 7423 5770 0602 грн
Для переказів з-за кордону використовуйте сайт https://paysend.com/
Щиро дякую!

Мій https://www.patreon.com/user?u=29948687

Мій фб https://www.facebook.com/ProtsenkoIvan25
Мій ютуб https://www.youtube.com/channel/UC46l0hjgAcE2HMHMYuJhxJg
Мій Телеграм https://t.me/PRO_TSEN_KO
Мій сайт http://protsenko.info/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,вирусы,Киев,депутаты,Вирус,блоггер,блог,видео,видеоролики,украинцы,Рада,депутат,Крещатик,Верховная Рада,блоги,голосования,голосование,Блогосфера,антивирусная защита,микроблоггинг,карантин,народный депутат,блогер,блоггеры,видеоблог,Київ,блог-платформа,Владимир Зеленский,видео голов,Коронавирус,Україна,депутати,блогери,Верхована Рада,опитування,новое в блогах,соцопитування,политики в блогах,Хрещатик,противовирусные,блог личности,видео блог,видео youtube,видеоприколы,Зеленский скандал,Володимир Зеленський,вірус,коронавірус,Коронавирус в Украине
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.