Порошенко чи Зеленський кращий Президент. Говорить Львів

24 лютого 2020, 13:23
Власник сторінки
0
263
Порошенко чи Зеленський кращий Президент. Говорить Львів

Це справжні відповіді людей на вулицях Львову

#InfoMaidan
Люди часто сперечаються щодо того, хто ефективніший на посаді Президента - Зеленський чи Порошенко. Аргументи різні і думок багато по цьому питанню. Ми продовжуємо виходити на вулиці різних міст України та дізнаватись що думають люди. Сьогодні з цим запитанням ми у Львові. Це вже четверте місто України, де проводиться це опитування. Показані всі відповіді людей та нічого не вирізано.


Дивіться також таке опитування з інших міст України




   Діліться цим блогом зі своїми друзями та знайомими, пишіть свої враження про побачене в комментарях, подписуйтесь на ютуб канал та тисніть на дзвіночок.

#ДумайтеСамостійно

Підтримайте #InfoMaidan
картка Приват 5168 7423 5770 0602 грн
Для переказів з-за кордону використовуйте сайт https://paysend.com/
Щиро дякую!

Мій фб https://www.facebook.com/ProtsenkoIvan25
Мій ютуб https://www.youtube.com/channel/UC46l0hjgAcE2HMHMYuJhxJg
Мій Телеграм https://t.me/PRO_TSEN_KO
Мій сайт http://protsenko.info/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,соцопросы,блоггер,блог,видео,видеоролики,вопросы,ответы,украинцы,Львів,опрос,блоги,Порошенко,вопрос,Блогосфера,микроблоггинг,блогер,блоггеры,опросы,видеоблог,соцопрос,блог-платформа,Владимир Зеленский,Україна,Петр Порошенко,блогери,Петро Порошенко,опитування,Львівський,новое в блогах,соцопитування,политики в блогах,фейковый блог,блог личности,видео блог,львівщина,видео youtube,Львівська область ,Зеленский скандал,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.