Вони ніколи не говорили — Мендель про розслідування «Схем»

14 лютого 2020, 15:57
Власник сторінки
военный инженер
0
42
Вони ніколи не говорили — Мендель про розслідування «Схем»

Володимир Зеленський в Омані не зустрічався з екс-главою ФСБ і нинішнім главою Ради безпеки Росії Миколою Патрушевим. Про це на своїй Фейсбук-сторінці написала спікер глави держави Юлія Мендель.

За її словами, Зеленський «справді ніколи не зустрічався і не говорив» з Патрушевим. Також у коментарях вона додала, що ніколи не повідомлялося, що візит Зеленського до Оману був офіційним.

Нагадаю, що журналісти програми «Схеми» дізналися, що секретар Ради безпеки РФ, колишній голова ФСБ Микола Патрушев перебував в Омані у ті ж дні, що й Зеленський. Патрушев прилетів в ніч з 7 на 8 січня літаком Bombardier Global Express 6000 (бортовий номер 9H-VJN). Пізніше, за даними журналістом, цим же літаком президент України терміново повертався з Маската до Києва у зв’язку зі збиттям українського пасажирського літака в Ірані.

Разом із цим, Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) почало перевірку, адже президент України не вніс інформацію про поїздку у свою декларацію. 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина-Россия,Оман,Владимир Зеленский
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.