ГОЛОВА КОСТЯНТИНІВСЬКОЇ РДА ПРИТОРГОВУЄ ФАЛЬСИФІКАТОМ.

08 лютого 2020, 13:30
Власник сторінки
0
44
Олексій Рослов

Олексій Рослов-правоохоронець, бізнесмен, посадовець...

Черговий апогей із призначенням голів РДА Президентом Зеленським. Сьогодні це вже стосується голови Костянтинівської РДА Донецької області Олексія Рослова. Призначений Розпорядженням Президента України №533 від 18.12.2019. 
Про самого Олексія Вікторовича мало, що відомо, але те що вдалося відшукати шокувало громадськість. Він житель прифронтової Авідіївки та колишній співробітник відділу по боротьбі з економічною злочиністю Авдіївського РВ УМВС у Донецькій області. Звільнившись з правоохоронних органів перекваліфікувався у приватного підприємця. Відомо, що перед призначенням на державну посаду, на яку його лобіював губернатор Донецької області Павло Кириленко, Олексій Вікторович припинив підприємницьку діяльність, а власний бізнес передав в управління дружини Наталії. 
Взагалі місцеві жителі прифронтової Авдіївки називають О.Рослова місцевим "авторитетом". Навіть у такий скрутний для регіону період його кафе-бар "Barocco" активно працює та розвивається. Здавалося б нехай собі розцвітає бізнес, але є одне "але". У вказанамо закладі активно розповсюджується фальсифікований алкоголь, походження якого невідоме, місцеві подейкують, що завозиться він з окупованої території. 
У 2016 році Олексій Рослов навіть притягався до адміністративної відповідальності за ст. 177-2 КУпАП за реалізацію фальсифікованих алкогольних напоїв. На нашу думку, більшість задокументованих фактів його проступків вирішувалися на місці і не досягали судових інстанцій. І це лише вершина айсберга, далі ще буде дуже цікаво... 
Такі кадрові призначення, аж ніяк не створюють позитивний імідж, як для Офісу Президента так і Донецької ВЦА в лиці Павла Кириленка. 
Висновкі робіть самі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.