Українці поставили оцінку роботі прем'єра Гончарука

18 січня 2020, 12:49
Власник сторінки
0
232
Українці поставили оцінку роботі прем єра Гончарука

Такого ніколи не побачите на ТБ

#НАРОДОВЛАДДЯ

Думки щодо діяльності прем'єра Гончарука різні. Хтось його підтримує, а хтось навпаки. Після гучного скандалу про нього почали говорити по всій країні. Ми вирішили запитати у людей в Києві яку оцінку вони поставлять роботі прем'єр-міністра України Олексія Гончарука. З відео нічого не вирізано та відповіді показані всі, що були.


Дивіться також
















Діліться цим блогом зі своїми друзями та знайомими, пишіть свої враження про побачене в комментарях, подписуйтесь на ютуб канал та тисніть на дзвіночок.
#ДумайтеСамостійно

Підтримайте проект #НАРОДОВЛАДДЯ
картка Приват 5168 7423 5770 0602 грн
Для переказів з-за кордону використовуйте сайт https://paysend.com/
Щиро дякую!

Мій фб https://www.facebook.com/ProtsenkoIvan25
Мій ютуб https://www.youtube.com/channel/UC46l0hjgAcE2HMHMYuJhxJg
Мій Телеграм https://t.me/PRO_TSEN_KO
Мій сайт http://protsenko.info/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Киев,соцопросы,блоггер,блог,видео,видеоролики,вопросы,ответы,скандал,премьер-министр,премьер,Крещатик,блоги,Кабинет Министров,отставка,вопрос,Блогосфера,микроблоггинг,скандалы,блогер,блоггеры,видеоблог,отставка правительства,соцопрос,Київ,блог-платформа,Владимир Зеленский,блогери,новое в блогах,соцопитування,заседание Кабинета Министров,политики в блогах,блог личности,видео блог,видео youtube,Зеленский скандал,Володимир Зеленський,Алексей Гончарук
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.