Скандал!! Українці поставили оцінку роботі Зеленського за 2019 рік!!

09 січня 2020, 13:27
Власник сторінки
0
249
Скандал!! Українці поставили оцінку роботі Зеленського за 2019 рік!!

Тут справжні думки людей

#НАРОДОВЛАДДЯ

Думки щодо діяльності Президента Зеленського різні. Хтось його підтримує, а хтось навпаки. Люди ставлять різні оцінки в різних містах України. Дивіться яку оцінку роботі Президента Зеленського за 2019 ставлять люди на вулицях міст України.



Дивіться також












Діліться цим блогом зі своїми друзями та знайомими, пишіть свої враження про побачене в комментарях, подписуйтесь на ютуб канал та тисніть на дзвіночок.
#ДумайтеСамостійно

Підтримайте проект #НАРОДОВЛАДДЯ
картка Приват 5168 7423 5770 0602 грн
Для переказів з-за кордону використовуйте сайт https://paysend.com/
Щиро дякую!

Мій фб https://www.facebook.com/ProtsenkoIvan25
Мій Телеграм https://t.me/PRO_TSEN_KO
Мій сайт http://protsenko.info/

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Киев,соцопросы,блоггер,блог,видео,видеоролики,вопросы,ответы,оценки,скандал,украинцы,опрос,блоги,вопрос,Блогосфера,оценка,микроблоггинг,блогер,блоггеры,ответственность,зеленый,опросы,видеоблог,соцопрос,Київ,блог-платформа,социологический опрос,Владимир Зеленский,Україна,блогери,опитування,новое в блогах,соцопитування,политики в блогах,блог личности,видео блог,видео youtube,Зеленский скандал,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.