Протести та сутички під Радою. Ексклюзивні кадри

18 грудня 2019, 12:54
Власник сторінки
0
207
Протести та сутички під Радою. Ексклюзивні кадри

Відео протестів та сутичок під ВР

Протести проти впровадження земельної реформи в Україні переросли в сутички протестувальників з силовиками. Дивіться ексклюзивні кадри як це було. Спочатку найгарячіше, а потім як це все починалось.




Моя особиста думка про події.


Це запис прямої трансляції, яку я проводив з місця подій. Вона 3:30 хв довжиною. Якість погана, але тут все від початку та до кінця.


Поширюйте цей блог, підписуйтесь на ютуб канал, пишіть коментарі про побачене.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Киев,митинг,Земля,блоггер,столкновение,блог,видео,видеоролики,акции,украинцы,акция,Верховная Рада,блоги,националисты,Блогосфера,национальная идея,силовики,митинги,блогер,блоггеры,правоохранительные органы,столкновения,видеоблог,палатки,акции протеста,Київ,блог-платформа,Україна,блогери,Верхована Рада,правоохоронці,правоохоронні органи,митинги в киеве,новое в блогах,политики в блогах,видео блог,Национальная гвардия,видео youtube,заседание Верховной Рады,Национальная полиция,митинг под Радой,Акция протеста,Национальный корпус
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.