Київ охопили протести. Як це виглядає - відео з місць подій

09 грудня 2019, 13:04
Власник сторінки
0
1956
Київ охопили протести. Як це виглядає - відео з місць подій

В Києві проходять величезні акції протеста

#НАРОДОВЛАДДЯ

Масштабні акції проходять в Києві. Люди вийшли перед зустріччю Президента Зеленського в Нормандському форматі в Парижі. В цей день вирішується доля Донбасу. Українці приділяють багато значення та свого особистого часу цим подіям та виходять на вулиці. В неділю в обід на Майдані Незалежності в Києві було величезне багатотисячне Віче. Можете побачити як воно було зсередини події.


Ввечері народ збирався на Банковій під Офісом Президента і там і залишились ночувати. Були встановлені намети та сцена. Спочатку сцену знесли правоохоронці, а намети не пропускали всередину двору Офісу Президента. Але згодом активісти все ж досягли своєї мети. Також горять дрова в бочках, працює кухня та готується їжа та гарячі напої.


Дивіться також












Діліться цим блогом зі своїми друзями та знайомими, пишіть свої враження про побачене в коментарях, підписуйтесь на ютуб канал та тисніть на дзвіночок.
#НАРОДОВЛАДДЯ
protsenko.info
#ІванПроценко
#ДумайтеСамостійно
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Киев,президент,блоггер,блог,видео,видеоролики,майдан,блоги,Майдан Незалежности,Блогосфера,микроблоггинг,блогер,блоггеры,Майдан Независимости,Президент Украины,Майдан-2,видеоблог,майдан 2,Київ,вертолітні майданчики,блог-платформа,Владимир Зеленский,Майдан-2004,блогери,новое в блогах,политики в блогах,Налоговый Майдан,фейковый блог,податковий майдан,Радикальний майдан,блог личности,видео блог,Евромайдан,майдан онлайн трансляция,Разгон Евромайдана,народное объединение Майдан,Автомайдан,новости Майдана,штурм Майдана,Список погибших на Майдане,Майдан онлайн,Самооборона Майдана,антимайдан,майдан сегодня,события на майдане онлайн,горит майдан,зачистка Майдана,майдан фото,Євромайдан,годовщина Евромайдана,годовщина Майдана,видео youtube,финансовый Майдан,годовщина майдана 2015,майдан 2015 новости,Майдан Незалежності,фильм про Майдан,Майдан 3,ситуация на Майдане,Володимир Зеленський,Офис президента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.