Майдан Вторгнення Росії Втрата територій Рух по колу

30 листопада 2019, 15:49
Власник сторінки
0
303
Майдан Вторгнення Росії Втрата територій Рух по колу

Що чекає на Україну у випадку майдану

Нас готують. Кожного дня. Крок за кроком. Подія за подією. Крапля за краплею. Поки терпець не увірветься.

Дуже скоро чаша може переповнитись і тоді процеси буде вже не зупинити.

Арешт бойового генерала, переслідування активістів, карні справи та переслідування відомих політиків, обшуки, підігравання агресору, відкрите лобіювання інтересів олігархів - список можна продовжувати.

Це робиться навмисно і мета цього - це хаос в Україні.

Вже п'ять років російська пропаганда намагається нав'язати всьому світу поняття "гражданская война на Украине". Але все ніяк не виходить - світ каже, що це російська агресія та вторгнення в Україну.

І ось зараз, з приходом нової Зе влади провокувати суспільство продовжують все більше. Росії треба зробити протистояння всередині України і для цього вправно стараються їхні агенти впливу, здійснюючи все нові й нові провокації та кидаючи визови українському суспільству.

Коли суспільство вибухне, то Росія отримає нові переваги. Це може бути "защита русских на Украине" та вже не тільки в Донецькій та Луганській областях, а ще далі. Може бути таке, що Президент буде просити допомогу у Росії, як це було в Сирії. Це все варіанти, які призведуть до катастрофічних наслідків для держави.

Мовчати не можна. Але якщо протести перейдуть в активну фазу з силовим протистоянням, то це вже буде найбажаніший для Росії сценарій, якого вона прагнула всі ці роки.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Киев,блоггер,блог,видео,видеоролики,украинцы,майдан,блоги,Майдан Незалежности,Блогосфера,микроблоггинг,блогер,блоггеры,Майдан Независимости,Майдан-2,видеоблог,майдан 2,Київ,блог-платформа,Майдан-2004,Україна,блогери,новое в блогах,политики в блогах,Налоговый Майдан,фейковый блог,податковий майдан,Радикальний майдан,блог личности,видео блог,Евромайдан,майдан онлайн трансляция,Разгон Евромайдана,Автомайдан,новости Майдана,штурм Майдана,Майдан онлайн,Самооборона Майдана,антимайдан,майдан сегодня,события на майдане онлайн,горит майдан,зачистка Майдана,Євромайдан,годовщина Евромайдана,годовщина Майдана,видео youtube,финансовый Майдан,годовщина майдана 2015,Майдан Незалежності,фильм про Майдан,Майдан 3,ситуация на Майдане
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.