Українці повстали проти формули Штайнмайєра. Відео

21 вересня 2019, 11:41
Власник сторінки
1
647
Українці повстали проти формули Штайнмайєра. Відео

Українці прийшли до Зеленського против капітуляції України перед Росією

В рамках проекту #НАРОДОВЛАДДЯ

Українці обурені тим, що влада Зеленського дала згоду на використання формули Штайнмайєра для вирішення росйсько-українського конфлікту на Донбасі. За цією формулою на окупованих Росією територіях Донбасу проводяться місцеві вибори. На час проведення виборів незаконні збройні формування Росії звідти не виводяться, контроль за кордоном залишається у Росії. Після проведення виборів під дулами автоматів Україна визнає їх дійсними, визнає чинними російських керівників, які будуть займати посади після цих виборів і надає регіону особливий статус, який прописується в Конституції України. В такому вигляді над регіоном здіймаються українські прапори (може й не тільки українські, що скоріш за все) і Україна починає платити данину Донбасу приблизно так, як Москва платить данину Чечні. Це все знають та розуміють українці і виходять на акції протесту проти цього. Підробиці дивіться в матеріалі далі.


Також дивіться

Запис прямої трансляції з цієї акції


Ще декілька відео на тему російсько-українського конфлікту на Донбасі




Підтримайте автора в рейтинзі ТОП100 блогерів України
https://bloggers-fakty.ictv.ua/vote-item/2753

Діліться цим матеріалом зі своїми друзями та знайомими та підписуйтесь на ютуб канал.

#НАРОДОВЛАДДЯ
#ІванПроценко
#Protsenko
#ДумайтеСамостійно
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Россия,Украина,Выборы Президента Украины 2019 новости,НАТО-Украина,Украина-Россия,президент,МИД Украины,видео,видеоролики,украинцы,гимн Украины,Росія,донбасс,россияне,Украинская армия,Вооруженные силы Украины,українська мова,герой украины,Администрация Президента,украинский язык,украинец,Президент Украины,украинка,правительство Украины,ситуация в Украине,Київ,Донбас,флаг Украины,Россия-Украина,Российско-украинская граница,Владимир Зеленский,экономика Украины,Україна,Президент України,українці,Адміністрація Президента,капітуляція,жители Донбасса,украино-российские отношения,ситуация на востоке Украины,Перемирие на Донбассе,переговоры на Донбассе,Прекращение огня на Донбассе,Перемирие на востоке Украины,особый статус Донбасса,выборы на Донбассе,восстановление Донбасса,войска на Донбассе,видео youtube,режим тишины на Донбассе,новости Донбасса,АТО на востоке Украины,Контактная группа по Донбассу,война на Донбассе,Зеленский скандал,разведение сил на Донбассе,реинтеграция Донбасса,Миротворческая миссия на Донбасс,Володимир Зеленський,Офис президента
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.