"Слуга народу" може зайняти всю президію ВРУ: що це означає?

29 серпня 2019, 12:33
Власник сторінки
Політик
0
106
 Слуга народу  може зайняти всю президію ВРУ: що це означає?

Сьогодні на засіданні Верховної Ради вирішиться, хто стане спікером Параменту, віце-спікером і другим віце-спікером

Журналісти із тривогою запитують «А якщо всю президію Верховної Ради займуть депутати від «Слуги народу»???

Особисто я не бачу в цьому нічого трагічного. Кілька фракцій відмовилися запропонувати власних кандидатів на посаду віце-спікера. Тому партія, яка має монобільшість у Парламенті, може або церемоніально віддати цей пост опозиції, або взяти на себе всю відповідальність, посадивши у президію лише «Слуг народу».

Якщо "Слуги" прийшли, дійсно, реформувати та розвивати країну, консолідація влади - найкращий варіант. Ніхто не зможе особливо ставити їм палки в колеса, навіть вербально. Посилатися на те, що їм заважали, також не вдасться. Тому в цьому випадку якісь там квоти, демократичні традиції ідуть на другий план. Зараз найголовніше для країни - ефективна робота влади. Якщо при президії ВР з трьох людей від «Слуги народу» Парламент працюватиме ефективніше – хай так і буде.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Верховная Рада,парламент,депутати,Партия Слуга народа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.