Марш захисників. Зворотний відлік для Зе

24 серпня 2019, 19:15
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
1
288
Марш захисників. Зворотний відлік для Зе

Скажіть, а лише мені здається, що день сьогоднішній - точка зворотного відліку для Зе?


Ні, рейтинг може ще навіть трішки вирости десь у вересні, коли, наприклад, скасують депутатську недоторканність, а далі... а про «далі» потім. Обмін полоненими, який не може не викликати радості, але насправді є наслідком міжнародної конк’юктури, а не переговорних здібностей «слуги народу» теж може додати балів новій владі.

Те, що на Марш захисників зібралося в рази більше людей, ніж на офіційні заходи за участі президента з насиченою шоу-програмою (багатьом таке ж, на жаль, подобається) - символічно.

В найбільше для держави свято Незалежності влада воюючої країни, яка звикла купатися в променях слави і народної любові, враз отримала порчуханку. І таку болючу.

Десятки тисяч киян і гостей столиці вийшли підтримати бійців, волонтерів, медиків і капеланів, родини загиблих і скалічених на фронті - аплодували і ставали на коліна.

Десятки (!) тисяч (!) - в (!) рази (!) більше (!), ніж прийшло на безкоштовний концерт чинного президента-кумира за участі інших популярних артистів.

Десятки мільйонів це побачили. І багато з них задумається вже сьогодні. І навіть, якщо досі покладає надії на Зеленського - у серці і розумі щось відкладеться, ставши першим синдромом майбутньої недовіри.

На корупційні схеми просто сідають інші люди. Це вже видно. Але виборець, який вірить в казку, цього бачити наполегливо не хоче, його зір затьмарений власною вірою в новий шлях країни.

Узурпація влади - перетворення парламенту в філіал офісу президента; внутрішні конфлікти нової влади, викликані лише міжкнязівською міжусобицею в бажанні влади, а не дискусією щодо шляхів розвитку України; нерівні умови для лояльного і не лояльного бізнесу - все це виборець теж не хоче бачити.

Але потім прийде перша платіжка за комуналку в сезон - і виборець згадає все.

І почне плюватися в намальовану самим собою ікону.

І так символічно, що задуматися його змусили кращі з кращих - ті, хто життям, здоров`ям і свободою ризикував на війні за Незалежність.

Ті, хто пройшов Маршем захисників сьогодні вулицями Золотоверхого Києва, а не аплодував чудернацькій промові чинного президента (!) про «перший МакДональдс в Києві» та комічному псевдопатріотичному псевдорепу від екзальтованої панянки в дивному капелюшкові.

Та Україна витримає і це.

І рано чи пізно розум переможе телевізор.

Ще раз усіх зі святом!
Україна - буде!Источник: https://censor.net.ua/b3144581

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: президент,марш,Радикальна партія,Київ,Україна,Олег Ляшко,Андрій Лозовий,влада,незалежність,фронт,захисники,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.