Похмілля буде дуже жорстоким

25 липня 2019, 17:19
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
1
268

Кожен народ має ту владу, яку не розстріляв. Так писав великий Олег Ольжич (Олег Олександрович КАНДИБА).


Тамада, весільний фотограф, ведучі корпоративів... Не вистачає хіба стриптизерки і професійної похоронної плакальниці... Цілком можливо, що це хороші люди, але: щ о в о н и р о б и т и м у т ь у п а р л а м е н т і ?

Колись Калігула зробив сенатором Римської імперії свого коня Інцитата. Якби ж ця благородна тварина жила в наш час десь на Печерську і була кандидатом від партії «Слуга народу» - кінь Інцитат був би обраний до Верховної Ради, де, мабуть, став би головою комітету з питань культури і духовності.

В принципі, я розумію мотивацію людей:

а) їх все ДІСТАЛО - і є ненависть до політичного класу в цілому, ненависть настільки сильна, що під одну гребінку пішли і ті, хто розкрадав армію - водноча і ті, хто воював на фронті, хто віддавав на фронт чи не останнє, хто боровся за Соборність України в парламенті;

б) людям так хочеться вірити в КАЗКУ, в мешиах, що вони навідріз відмовляються дивитись в реальність.

Це справді казка. Тільки не та, про яку вони подумали. Це не «Принц і злидар». І не «Котигорошко», який спалив ̶В̶е̶р̶х̶о̶в̶н̶у̶ ̶Р̶а̶д̶у̶ Оленку Зміючку в печі живцем.

Це, шановні, «Голий король». Бо в кіно вам обіцяли зниження тарифів, і ви вірили. А тут відповідальний за цей напрям представник влади Андрій Герус каже: «Тарифи знижувати не будуть. Зеленський в кіно пожартував...».

Бачите, над вами стібуться, коли ви плачете, бо після сплати за комуналку не знаєте почасти, на що витратити жалюгідні копійки, які лишились: ліки, нормальну їжу, зібрати дітей в школу, допомогти стареньким батькам...

Все це одночасно ви дозволите собі не можете. І найстрашніше - п р и ц і й в л а д і і н е з м о ж е т е .

Вас - на#бали. Знову. Але повірити в це дуже складно. Найважча емоційна реакція - це усвідомлення власного ідіотизму. Це так тяжко, що навіть після того, як вас пошили в дурні - ви продовжуєте вірити в казку.

Я не голосував навіть у другому турі за Порошенка. Бо маю нещастя знати цього персонажа особисто задовго до його президентства. Але те, за що ви його справедливо кляли - ви отримали т е с а м е в гіпертрофованій формі. Нова влада ще більше прогинатиметься під МВФ, перетворюючи Україну в сировинну колонію. Одночасно нова влада ще більше, ніж минула - йтиме на договорняки з Москвою. Медведчук в часи Петра купив два канали, і в часи Зеленського - купив ще два канали. І ніяких претензій СБУ до нього не мала і не має. І як літав на пряму в Москву - так і літає. І зджидженим газом, як торгував - так і торгує. Єдина різниця - носить відкати в інше місце.

Народ нагадує алкоголіка, якому під час похмілля («він пожартував!») хочеться випити ще («Зеленський хоче зробити щось хороше для людей, але йому не дають»). І він випив. Внаслідок цього подальше похмілля буде дуже жорстоким.

І це буде жорстока осінь, коли вам прийде платіжка за газ, ціни на життєвонеобхідні товари знову виростуть, а зарплату і пенсію піднімуть на тридцять гривень (випийте ще! - «Зеленський обіцяв $ 4000 зарплати вчителю»).

І ви заслужили на цю осінь. Бо восени 2013 року заплатили за старі помилки надто дорого. Але дуже швидко це забули...

Ви справедливо клянете Порошенка за невиконані пафосні обіцянки - тоді у вас була ще більша ейфорія, він переміг в один тур вперше після Кравчука - але похмілля прийшло поступово і болісно. Проте, висновків ви не зробили. І випили знову.

Потім ви станете професором Преображенським, який не знає, що робити із створеним ним Шаріковим. Скоро.Источник: https://censor.net.ua/b3139637

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: СБУ,Рада,парламент,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,вибори,Андрій Лозовий,влада,тарифи,Петро Порошенко,Володимир Зеленський,Андрей Герус
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.