Юлія Тимошенко вітає усіх з Днем Незалежності!

24 серпня 2019, 13:49
Власник сторінки
Свободный журналист
0
75
Юлія Тимошенко вітає усіх з Днем Незалежності!
Юлія Тимошенко привітала Україну зі святом

Юлія Володимірівна Тимошенко привітала усіх українців з Днем Незалежності країни, процетувавши Лесю Українку. Вони обидві знають, що теке справжня самостійність. Та лише одна знає, як до неї примусити

"Ти, що була душею завжди вільна"...

   Нещодавно виявилося, що Юлія Тимошенко втягнута в брудні справи щодо останніх американських виборів.

   Чергові розмови про втручання українських високопосадовців до передвиборної кампанії у США 2016 року виявилася пов'язані з Юлією Тимошенко. На Заході її знають як людину, що зливала Трампа та підтримувала Клінтон.

   Неллі Ор - дружина колишнього помічника заступника генерального прокурора США Брюса Ора. Він в свою чергу був "контактом" між ФБР та на той момент інформатором Крісом Стілом, колишнім агентом МІ-6, що займався збиранням компромату на кандидата в президенти Дональда Трампа. З ним Неллі проводила спільну роботу для компанії "Fusion GPS", що є фігурантом справи про втручання в передвиборну кампанію США.

   Так от Неллі Ор дала свідчення в американському Конгресі, заявивши, що частину компромату на теперішнього президента США отримала від офіційних осіб України, серед яких був і один з народних депутатів України, що був критично налаштований проти тоді ще керівника передвиборного штабу Трампа Пола Манафорта.

   Вивчення документів (того компромату) свідчить, що деякі з джерел ОР також пов'язані з лідером БЮТу Юлією Тимошенко. Відомо, що Тимошенко та Клінтон вельми добре ставилися одна до одної, особливо після того, як в січні 2013-го року колишня держсекретар докладала великих зусиль, щоб витягнути Тимошенко з тюрми через звинувачення в корупції.

   Було встановлено, що Брюс Ор отримував інформацію не лише від британського розвідника Кріса Стіла. За свідченнями його власної жінки, він отримував інформацію від іноземного "друга" Хіларі Клінтон та ворога Манафорта у середині України. Тобто ми натрапили на свідків втручання іноземної країни на вибори в Америці

   А ще відомо, що Тимошенко провела до українського парламенту менеджера сина Джо Байдена і розраховує на підтримку американських високопосадовців.

   Володимир Кабаченко, який пройшов за списком "Батьківщини" за номером 23 – передостанній в партії – нещодавно був менеджером проектів в компанії "Burisma", що контролюється Хантером Байденом – сином Джо Байдена. Незважаючи на розпочату кримінальну справу, "Burisma" і досі функціонує.

   Зараз здається, що Тимошенко не проводить активної політичної боротьби через розклад сил після виборів. Але це не так.

   Наприклад, вона провела зустрічі зі спеціальним представником ДержДепа в Україні Куртом Волкером та послом США у ЄС Гордоном Сондлендом. Це свого роду захист від спроб деяких політиків зв'язати імідж Тимошенко з Росією і провести додаткові консультації. Хто знає про що вони домовилися за закритими дверима.

   Цікаво, що перед закінченням виборів для Тимошенко було найнято режисера з Голівуду, що раніше знімав фільм про Хіларі Клінтон, щоб зняти картину про українські вибори. Але Юлія Володимирівна не пройшла до другого туру, з тих пір про кіно ніхто не згадує.

   Тож і ми вітаємо тебе
   Що була душею завжди вільна
   Але а думками
   Десь на з нами…
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: США,Джо Байден,Юлія Тимошенко,Леся Українка,день незалежності,Незалежна країна,Хіларі Клінтон
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.