Українці сказали з ким підуть в День Незалежності - з Президентом, чи з АТОвцями

13 серпня 2019, 08:22
Власник сторінки
1
1972
Українці сказали з ким підуть в День Незалежності - з Президентом, чи з АТОвцями

Дивіться з ким будуть йти люди

В рамках проекту #НАРОДОВЛАДДЯ

В День Незалежності України буде дві ходи. В одній будуть йти Президент та його команда. Іншою будуть йти ветерани війни на Донбасі та волонтери. Є багато розмов в мережі щодо того з ким люди будуть йти в цей день. Ми вийшли на вулиці запитати у людей з ким би вони пішли в колоні в цей день. Дивіться що відповідали українці. Показані всі відповіді, що були та нічого не вирізано.


Дивіться також





Діліться цим блогом зі своїми друзями та знайомими, пишіть свої коментарі про побачене, підписуйтесь на канал та тисніть на дзвіночок.

#НАРОДОВЛАДДЯ

#Protsenko

#ІванПроценко

#ДумайтеСамостійно

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Киев,праздники,президент,блоггер,блог,видео,видеоролики,ветераны,независимость,праздник,День Независимости,марш,украинцы,Крещатик,блоги,Блогосфера,микроблоггинг,блогер,блоггеры,Администрация Президента,Президент Украины,празднование,видеоблог,Київ,ветеран,блог-платформа,Владимир Зеленский,Україна,Президент України,блогери,ветерани,ветеранів,новое в блогах,политики в блогах,ветерани війни,праздуют День Независимости,Хрещатик,блог личности,видео блог,АТО,день независимости праздник,АТО новости,зона АТО,видео youtube,АТО на востоке Украины,Зеленский скандал,Володимир Зеленський
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.