"Слуга народу" хоче об'єднати Міністерства: ділити треба за функціоналом

26 липня 2019, 16:28
Власник сторінки
Політик
0
84
 Слуга народу  хоче об єднати Міністерства: ділити треба за функціоналом

У партії «Слуга народу» розглядають об'єднання Мінкульту, Мінінформполітики і Міністерства молоді та спорту.

За це виступив і Президент Володимир Зеленський. Попри істерію Міністра спорту Ігоря Жданова, який стверджує, що об’єднання відомств зупинить «позитивні зміни», які вони творили протягом п’яти років, я як екс-урядовець вважаю рішення про об’єднання правильним. Адже державі потрібне не саме Міністерство як таке, а ефективне виконання покладених на нього функцій.

Ну а яка установа буде виконувати ці функції – це інше питання. На мою думку, оптимізувати установи треба не за назвами, а за функціоналом. Наприклад, спорт першочергово несе для суспільства оздоровчу функцію, а не спорт заради спорту. А от підтримка молоді та сім’ї – виконують функцію соціальну. Відповідно, ці функції треба розділити і передати відповідним Міністерствам: охорони здоров’я і соціальної політики.

За таким же принципом варто розподілити функції Міністерства аграрної політики та продовольства та Міністерства екології. Функціональність і здоровий глузд понад усе!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Спорт,Владимир Зеленский,министерство молодежи и спорта,Игорь Жданов
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.