Місяць до найпатріотичнішого українського свята: Президент проти параду

26 липня 2019, 15:01
Власник сторінки
Політик
0
101
Місяць до найпатріотичнішого українського свята: Президент проти параду

В Указі Президента України, виявляється, взагалі мова не йде про парад до Дня Незалежноті!

Нарешті цього року до Дня Незалежності Україна відмовилася від помпезного і надто дорогого військового параду. Броньована техніка, БТР, артилерійські системи, ракетні комплекси – це, звичайно, прекрасно. Але нехай вони краще залишаються в зоні ООС, де вони найбільш потрібні. А кошти, які щороку йшли на їхнє транспортування і організацію параду, краще віддати військовим. Для них це – найкраще визнання та шана.

Однак в Указі Президента України, виявляється, взагалі мова не йде про парад. У містах пройдуть церемонії покладання квітів до пам'ятників та місць поховань героїв України і тематичні наукові конференції. Ну і наша влада знову невідривна від віри. На цей день запланували релігійні молебні.

На мою думку, повна відмова від параду – не надто правильне рішення. Адже він підіймає патріотичний дух усієї країни, до того ж для наших громадян – це ще одна традиція, яка змушує їх вирушати до столиці або збиратися родиною біля телевізора, щоб побачити українських героїв, військовослужбовців, які захищають наші кордони у гарячих точках.

Відмовившись від військової техніки, можна зробити парад дешевшим приблизно в 10 разів – ця сума підйомна. А ефект від нього буде кращим, ніж від молебнів. Тим паче, що у зв’язку із отриманням томосу і сварками між церквами, люди заплуталися і віддалилися від віри.

Сподіваюся, за місяць президент і його команда ще змінять своє рішення.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: парад,День Независимости
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.