Українці поставили запитання Верховній Раді. Відео

25 липня 2019, 11:00
Власник сторінки
0
228
Українці поставили запитання Верховній Раді. Відео

В Києві українці ставили запитання Верховній Раді України стосовно того, що вони мають розглянути в першу чергу.

В рамках проекту #НАРОДОВЛАДДЯ

Що турбує українів найбільше та які питання має Верховна Рада поставити на розгляд найпершими - дивіться в цьому вуличному опитування з Києва. Показані всі відповіді людей та нічого не було вирізано.


Діліться цим блогом зі своїми друзями та знайомими, пишіть свої думки про побачене в коментарях, підписуйтесь на ютуб канал та тисніть на дзвіночок.

#НАРОДОВЛАДДЯ
#Protsenko
#ІванПроценко
#ДумайтеСамостійно
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Киев,соцопросы,депутаты,блоггер,блог,видео,видеоролики,вопросы,ответы,украинцы,Рада,депутат,Верховная Рада,блоги,голосования,голосование,Блогосфера,парламент,мнения,Мнение,микроблоггинг,народный депутат,блогер,блоггеры,видеоблог,соцопрос,Київ,блог-платформа,Україна,депутати,блогери,відповідь,Верхована Рада,голосування,новое в блогах,соцопитування,политики в блогах,питання,блог личности,видео блог,Українська Верховна Рада,запити,Парламентские выборы 2019,видео youtube
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.