Манифест Украинца

23 липня 2019, 14:48
Власник сторінки
Свободный журналист
0
211
Манифест Украинца
Крик души одного из нашего рода

Найдено на просторах интернета, кажется в комментариях. Весьма жизненно. Мужик все собрал, никого не забыл.

"Я живу у вільній країні. Я Українець, але Я втомився!

Я живу тут вже не один десяток років, але такого, що коїться в останні п’ять років я ніколи не міг собі уявити.

Втомився від нескінченної війни, від страшенної корупції, від рахунків за житло! Я втомився дивитись як мої друзі втікають з країни на заробітки в Європу та Росію. Я втомився дивитися й слухати, як мої сусіди жеруть одне одного сперечаючись, який політик більший покидьок.
Мені набридло бачити посадовців, що набивають своє пузо та кишені, поки народ голодує і мерзне в холодних квартирах. Це вічні теми, але від того не менш життєві.

Мене дістало дивитись на марні спроби уряду повернути Крим. У них там тепер є міст і нові дороги, їм начхати на погрози наших політиків з Ради, що зараз от ще трохи й все стане як раніше.

Мене нудить від бігаючих от туди-сюди радикалів, націоналістів, антинапівмега-фашистів, ультралівих, контраправих, надцентристських футбольних фанатів, яких хлібом не корми - дай розтрощити магазин або спалити автопарк.

Половина країни жебраки, а політики витрачають на свої передвиборні кампанії по півмільярда гривень. Я не жартую і не перебільшую! 560 мільйонів це півмільярда!

І навіть тут не можна зробити все законно. За передвиборну кампанію біля 10 тисяч порушень, і це не просто випадково зіпсовані бюлетені, а підкуп та шантаж.

Якого дідька було всіх достроково переобирати, якщо ті, кого слід посадити, все одно знову проходять в Раду? От побачите!

Зеленський позитивний хлопчина, жарти веселі та конкурси цікаві, але де результат? Звільняти дрібних митників та міняти верхівку адміністрацій під себе це ще не успіх. Ти візьми більшу рибу! Ні? А чого тоді ми обирали президента з новим поглядом, якщо залишили у нього на носі старі окуляри?

Де Свобода мого народу, про яку не горланить тільки ледащо, і я в тому числі? Наша влада хоче перемолоти третину населення тільки за те, що ці громадяни України говорять ще на одній крім української мові. Їх хочуть українізувати і декомунізувати тільки за те, що вони дещо інакше думають і розмовляють, залишаючись при цьому такими ж українцями.

З цією радянщиною зовсім з глузду з’їхали. Як на те пішло, здорова спільнота повинна мати опозицію, це і є європейські принципи та цінності.

Люди! Втомилася за Донбас душа боліти! Де той президент, який візьметься за діло? Новому це, судячи з усього теж не під силу.

Президенту треба вийти на переговори з Донбасом. Він повинен не просто спробувати, а відновити відносини між людьми. З минулим народним обранцем нам вже все ясно. Хто за його партію зараз голосувати йшов на вибори я не знаю про що думав.

Огидно, браття, дивитись як народ хоче змінити щось в своєму житті, а таке відчуття, що зараз знову наступить на ті ж граблі, тільки іншого кольору, і остаточно розпродасть і чорнозем, і жито, і небо над головою.

Втомився я чекати, що замість надії на майбутнє, з Європою або самотужки, залишаться тільки одностатеві шлюби та спалена земля.

Вічно гасла в нас однакові. Стару банду геть, нову давай!

Не треба нам нову, давайте нормальну хоч раз?"
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Европа,Верховная Рада,донбасс,Парламентские выборы 2019
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.