Пусті обіцянки Юрія Бублика

18 липня 2019, 17:12
Власник сторінки
Communication group
0
29

Аналітичний портал “Слово і діло” пильно стежить за роботою народних депутатів. Зокрема слідкує за обіцянками і їх виконанням.


Депутат Юрій Бублик обіцяв багато. При цьому обіцяв переконливо, бо двічі обирався по округу 145 на Полтавщині. Сьогодні він балотується втретє.

Пустих, тобто не виконаних обіцянок за даними порталу у нардепа 30. Половина з них обіцялись на його другу каденцію.

Так, 15 травня 2014 року Юрій Бублик заявив, що підтримає будь-яку дату інавгурації президента Зеленського, а в результаті голосував лише за одну дату – 20 травня.

Восени 2014 року в своїй виборчій програмі він зазначав, що доб’ється пільгових кредитів для малого бізнесу. Не добився.

Також в його програмі йшлось про те, що слід повернути в державну власність вже приватизовані підприємства. Не повернув.

27 липня 2017 року на одному з ефірів депутат Бублик пообіцяв завжди підтримувати зняття депутатської недоторканості. В результаті не всі відповідні внесення генпрокурора в Раду підтримувались ним.

В своїй програмі пан Бублик обіцяв започаткувати перехід до накопичувальної пенсійної системи. Не започаткував.

В програмі він також обіцяв: запровадити обрання суддів Верховного й Апеляційного судів з’їздами суддів; місцевих суддів обирати громадою; відкликати суддів через референдум . Не запровадив.

А ще в своїй програмі він обіцяв: ввести режим воєнного стану – не ввів; позбавляти громадянства за антиукраїнську діяльність – не позбавив; знизити ціни на товари першої необхідності – не знизив.

Зате у частині виконаних обіцянок, серед іншого, є таке: обіцяв встановити безвізовий режим з ЄС – і встановив. Дякуємо, пане Порошенко (з прізвищем я не помилився).

Загалом “Слово і діло” дає наступні дані: Юрій Булик всього наобіцяв 82 обіцянки. З них виконано – 25, в процесі виконання – 27 і не виконано – 30. Рівень відповідальності не високий – 30%. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.