“Пане Кужман, ви тримаєте в заручниках всю область, шантажуючи нас!”

11 липня 2019, 15:05
Власник сторінки
0
29

Кандидат-чиновник Кужман отримав жорстку “отвєтку” від місцевих лідерів на своє зухвале звернення до людей.

Сільські та міські голови, лідери місцевого самоврядування, фермери з виборчого округу №40 на  Дніпропетровщини обурені заявою першого заступника голови ОДА, у якій чиновник звинуватив їх у бездіяльності, назвав усі реформи в Україні “маренням” та приписав собі числені заслуги людей.



“Нашу спільноту сколихнуло звернення Олега Миколайовича  Кужмана, котрого ми 5 років знали як першого заступника голови обласної державної адміністрації, - йдеться у колективному листі, який підтримали лідери місцевого самоврядування виборчого округу №40ерез побоювання переслідувань з боку  чиновника Кужмана документ поширюється без підписів - прим.ред.). - Він звинуватив у бездіяльності, байдужості, саморекламі  мерів, сільських голів та інших людей, з якими працював попередні 5 років, які виконували його безпосередні вказівки.

Кужман «прозрів» та побачив підвали з пліснявою, недобудовані дороги, зневіру людей, потребу у водогонах, аграрних рейдерів та інше! Побачив, що ті реформи, які він рекламував та просував у команді Порошенка останні п’ять років – марення”, - йдеться у листі.

“Коли саме Ви марили, Олег Миколайович? Коли п’ять років примушували нас втілювати в життя ці «реформи»? Чи зараз, коли написали, що реформи, цитуємо – «введення людей у оману та некомпетентність»? - пишуть автори листа.

Люди справедливо обурюються тим, що Кужман звик піаритися на праці інших:

“Коли саме підприємці та фермери стали для вас “місцевими царьками” та “рейдерами”? Адже це вони власним коштом п’ять років організовували свята, покладання квітів, відкриття дитячих майданчиків, на яких Ви фотографувались та давали інтерв’ю. Фермери виганяли свою техніку та власним коштом чистили дороги від льоду та снігу. Ті дороги, про розчистку яких Ви потім доповідали в телекамери та на нарадах”, - говориться у листі.

“Чому цей чиновник раніше не зміг побачити потреби людей? - задають питання місцеві лідери, і пояснюють: - Олег Кужман дуже багато часу був зайнятий собою, своїм піаром та самолюбуванням, і дуже мало - вирішенням проблем людей. Роботою, за яку минулого року отримав чи не півмільйона гривень (!) з бюджету Дніпропетровської області. У тому числі - з кишень тих, кого паплюжить у своєму зверненні”.

Виборці в окрузі №40 чітко побачили хитру передвиборчу тактику чиновника Кужмана, який намагається проскочити в Раду:
“Зараз дистанціюється від обласної влади та позиціонує себе як безпартійного кандидата. Олега Миколайовича обурюють “недолугі реформи”, погані дороги, мала кількість водогонів тощо. По суті, він критикує дії влади у передні п’ять років. Тобто, свої власні дії!”, - зазначають автори листа. - Ви, Олег Миколайович, позиціонували себе частиною команди Порошенка? То йдіть слідом за ним! Українці сказали своє слово на виборах Президента України. І, сподіваємося, повторять його знову на дострокових парламентських виборах!” 

Лист залишено без підписів, адже люди на місцях побоюються помсти кандидата-чиновника:

“Боїмося, що наші території залишаться без фінансування. Без перебільшення, Ви тримаєте в заручниках всю область, шантажуючи нас результатами голосування на сороковому виборчому окрузі. Досить!” -  зазначають у листі лідери місцевого самоврядування, та завершують так:

“Без поваги - чиновнику Дніпропетровської обласної державної адміністрації, призначеному Порошенком, від мерів та голів, що обрані людьми”.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.