ШОК!! Зе Команда займається підкупом виборців? Відео

09 липня 2019, 12:04
Власник сторінки
0
204
ШОК!! Зе Команда займається підкупом виборців? Відео

Дивіться це відео та робіть висновки чи є це підкупом виборців, чи ні.

В багатьох місцях Києва та інших міст України стоять агітатори від партії Слуга Народу, так звана Зе команда. Вони роздають безкоштовні футболки та кепки з логотипами Зе. Щоб отримати ці речі треба заповнити "Анкету прихильника". Тобто за матеріальну винагороду людина має стати прихильником їхньої політичної сили. Чи є це підкупом виборців мережею, яка розкинулась по всій території України? Пишіть свої думки стосовно цього в коментарях. Факти та підробиці в цьому відео.


Діліться цим блогом зі своїми друзями та знайомими, пишіть свої думки про побачене в коментарях, підписуйтесь на ютуб канал та тисніть на дзвіночок.

#НАРоДОВЛАДДЯ
#Protsenko
#ІванПроценко
#ДумайтеСамостійно
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Выборы,подкуп,блоггер,блог,видео,видеоролики,досрочные выборы,блоги,Блогосфера,Выбор,микроблоггинг,Предвыборная кампания,выборы парламент,фальсификация выборов,подкуп избирателей,блогер,блоггеры,предвыборные обещания,видеоблог,Парламентские выборы,блог-платформа,выборы в Верховную Раду,предвыборная агитация,Владимир Зеленский,блогери,новое в блогах,выборы в Раду,политики в блогах,блог личности,видео блог,Слуга народа,Парламентские выборы 2019,видео youtube,Зеленский скандал,Володимир Зеленський,Партия Слуга народа
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.