Навіщо Петру Юрчишину знову депутатський мандат!

05 липня 2019, 09:19
Власник сторінки
0
611
Навіщо Петру Юрчишину знову депутатський мандат!

НІ - ДЕПУТАТу ПИтру!

Здавалося якби успішні бізнесмени прийшли до влади, то логічно й країна була б успішною. Ось це правда, яку неможливо заперечити, але чомусь завжди виходить навпаки.

Надії українців після Помаранчевої революції і Революції гідності не виправдалися – до влади у народні депутати прийшли "негідники й покидьки", зайняті лише своїм збагаченням

Кожен з простих українців мріяв "щоб країна жила по-європейськи".

"Це дуже зрозуміла й нормальна теза. У мене не було і немає жодних політичних амбіцій, я нічого не хочу. Хочу тільки, щоб я та моя сім'я жили в гарній, цивілізованій, прогнозованій, правильній країні. Але раз у раз кочерга, на яку ми наступаємо, б'є по лобі. Як не крути, знову негідники прагнуть опинитися нагорі у Верховній Раді . Якесь дивовижне сито. Просіюєш, просіюєш – а паразити завжди наверху. Переконаний, навіть якщо зараз провести в Україні нові вибори – нагорі "знову опиняться покидьки".

"Вони дуже живучі. Як гівно, нагору спливають. Це така властивість гівна – постійно спливати.

Петро Юрчишин, що дочекався свого "зіркового часу" пролізти до Верховної Ради - зрозумів, що бути при владі вкрай потрібно для свого власного бізнесу . Будучи на посаді майже п'ять років ця одіозна істота лише підтримувала закони про збільшення депутатської зарплати; як стати на заваді селянам здавати молоко, м'ясо; та побільше увірвати дотаційних мільйонів на свій власний бізнес.

Виявляється селяни усього 13 округа Петра підтримали, а він проти них веде приховану підлу війну.

Якщо послухати цього негідника у своїй промові він часто згадує Бога. Складається таке враження, ніби він посланий Богом до Верховної Ради. І він ніяк не може позбутись важкого тягаря депутатства, адже не може сперечатись з Богом.

Це просто жахливо, коли такі цинічні негідники проходять в Раду. В народі кажуть – як їх земля носить?

Петро Юрчишин далеко не той за кого він себе видає- всі декорації задля того , щоб якось зблизитись з народом показати , людяність , відвертість, війти в довіру і т.д.

Нещодавно в інтернеті було помічено як його син Руслан у дорогому піджаку сфотографований з віником. Тобто останній дійшов до того, що порівняв себе з двірником. Хоча йому далеко до двірника. Двірник кожного дня сумлінно виконує свою роботу і прибирає вулиці. А такі, як Юрчишина син який на даний час є депутатом міської ради, лише може гадити всюди, застосовувати зброю до беззахисних простих людей, своїми висловами постійно намагається принизити людей, які тяжко працюють і отримують мізер за свою працю. Усім є факт зрозумілий, що двірники у Хмільнику не їздять на престижних позашляховиках.

Я ще раз нагадаю, що Юрчишин – це викидень революції, хоча до революції Петро був запеклим регіоналом. Я не можу назвати це «революцією гідності», тому що вона наплодила стільки подібних негідників. За 25 років незалежності України ці негідники розмножуються в геометричній прогресії. Їх більшає з такою швидкістю, як нічого іншого в нашій країні. А з ними разом в Україні все більше зубожіння і вимирання українців.

У мене до Петра Юрчишина є тільки одна порада. Якщо ви є самодостатнім чоловіком і можливо Вам важко працювати на зарплату, яку вам платить народ України, – повертайтесь на свою минулу роботу у Хмільник . Працюйте на благо України там, де ви працювали раніше, створюйте нові підприємства, робочі місця, збільшуйте дохід бюджету. Покажіть нам на своєму прикладі, як треба працювати. А писати закони дайте освіченим, молодим спеціалістам, вченим, яким ви сьогодні нічого не платите і змушуєте залишати науку. Ви змушуєте їх кидати суспільно важливу працю і займатись чимось іншим, щоб прогодувати себе і свою родину. Вспам'ятайте! Скільки людей за час Вашої п'ятирічної каденції виїхало за кордон?

Я не говорю про тих викладачів, які добре себе почувають, беручи хабарі, або про тих, хто за гроші купив собі науковий ступінь. Ці жодним чином не бідакують. Вони, як і політики, вижимають останнє з невеличких бюджетів на науку і освіту. Я говорю про справжніх науковців, які ледве зводять кінці з кінцями. Нешановний депутат ВР Юрчишин , поміняйтесь з цими людьми місцями, дайте їм можливість щось зробити для країни. Спробуйте – може в них вийде краще.

А ви тим часом вкладайте в економіку України те, що награбували за час перебування в Раді. Тоді нам не прийдеться їздити по цілому світу і просити гроші, як це роблять ваші поплічники. Я кажу «ваші» тому, що саме ця "шайка уродів" вас підібрала і разом з Вами нищить все. Вспам'ятайте як в 2014 році ви писали на біг-мордах по всьому 13 - округу "Я З ПЕТРОМ ПОРОШЕНКОМ", і в невдовзі ви зрадили і свого президента, як і кожного хто за Вас голосував. Це все, що ви залишите після себе - ЦЕ ЗРАДУ УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ. згадайте, як Ви не голосували за АНТИКОРУПЦІЙНИЙ СУД, питання чому? Відповідь однозначна, тому, що Ви боїтеся!

Я маю надію, що люди, які прийдуть вам на зміну, зроблять те, що ви навіть не обіцяли. Ви ж не можете нічого іншого, ніж красти все, що погано лежить. На цьому крапка.

Світова практика показує, що країни які звільнили недолугих чиновників сьогодні успішно розвиваються.

І не треба чекати, тому що негідники при владі кожного дня нас обкрадають і стають сильнішими для захисту себе від народу.

P.S. Петро Юрчишин! Ви хоть і дрібний чиновник в порівнянні до президента чи прем'єра, але Вас вже можна віднести до традиційних ворогів України і українського народу.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.