ХМІЛЬНИЦЬКИЙ СТРІЛОК - ПРОТЕЖЕ ПЕТРА ЮРЧИШИНА!

25 червня 2019, 14:50
Власник сторінки
0
707
ХМІЛЬНИЦЬКИЙ СТРІЛОК - ПРОТЕЖЕ ПЕТРА ЮРЧИШИНА!

У нас в країні безкарність? Куди дивиться поліція? Чим наразі вона займається? невже, ПИтро звову все порішає

Юрчишин є власником маслозаводу, мережі аптек, і великим орендарем землі. Відповідно, через орендні паї та ціни на молоко він має великий вплив на селян. Прихований висуванець Партії регіонів, засновник осередку ПР в Хмільнику, Петро Юрчишин в 2012 році з відривом майже в 50 тисяч голосів програв вибори Миколі Катеринчуку (64,34%). У 2014 - виграв вибори.

Зараз Юрчишин активно шукає підтримки у Григорія Калетника, систематично відвідуючи його заходи, та намагався пролізти до Зеленського, але всі вчасно зрозуміли, що він не людина якій потрібно довіряти.

Петро Васильович дав Руслану Терещуку розпоряджатись коштами на підкуп депутатів міської ради.
Гроші Руслан брав, але регулярно крав у свого господаря. Та знав – якщо втратить вплив на більшість у міській раді, то Юрчишин вишверне його за двір як часоточного собаку.
За кошти Юрчишина Терещук перетворився із звичайного гопника-водія у перепродавача іномарок. А далі – і у місцевого політика. Щоправда, розуму та хисту у Руслана вистачає тільки на міську раду, але він вважає, що йому по силам ледь не Верховна.
За рік Руслан продає і пригоняє не менше 10 іномарок. Проте ані слова про них ви не побачите у його декларації про доходи. Все це Терещук робить в темну і вважає, що від податкової та НАБУ його відмажуть зв’язки та гроші Юрчишина.
Порівняйте самі. У декларації 2016 року у Терещука є в наявності KIA SPORTAGE 2015 року випуску, зареєстрована на дружину, а також TOYOTA CAMRY  2008 року випуску, зареєстрована на самого Терещука. Від ДПТНЗ "Хмільницький аграрний центр ПТО" дружина Терещука отримує менше 4 тисяч гривень на місяць зарплати, а сам Руслан Терещук альфонсом повис на шиї дружини і поповнив того року сімейний бюджет лише на 20 тисяч гривень за рахунок продажу автівки. 
Вже наступного року Руслан Терещук не зазначає у декларації Тойоту. ЧИ пропив, чи заклав як останні штани за оковиту, а чи просто програв у карти – невідомо. Можливо, у Терещука її просто відібрали більш маститі гопники, які не злякались русланової пишної шевелюри та смачного суржика. Чому ми вважаємо, що Руслана Терещука просто кинули із машиною? Бо жодної копійки від продажу Тойоти Терещук не задекларував. Більше того, заробітна плата дружини за рік виросла в середньому до 6500 в місяць, проте сам Руслан знов не приніс в сімейний бюджет жодної копійки і так і залишився прости шматком м’яса на шиї в дружини, не здатним за рік заробити ані копійки.
Чи все ж здатним? І просто не декларує нічого? Агов, НАБУ!

Суто для НАБУ повідомляємо наступне (все це легко перевірити у реєстрах). Кожен мешканець бачив, що шановний декларант протягом 2016 року користувався:
1. TOYOTA LAND CRUISER 200 з примітним номерним знаком АВ0001;
2. TOYOTA LAND CRUISER 200 з примітним номерним знаком АВ8837СЕ.
Мешканці Хмільника прекрасно знають чим заробляє на життя Руслан Васильович: він купує та перепродує автомобілі, користуючись машинами до моменту їх продажу. Згідно auto-ria.com, декларант протягом 2016 року купив та перепродав не багато не мало 7 автомобілів, які дивним чином, всупереч вимогам ст.366-1 КК України не потрапили у декларацію:
1. TOYOTA CAMRY, 2010 р.в. вартість автомобіля 19000 дол. США.;
2. JEEP GRAND CHEROKEE, 2006 р.в. вартість автомобіля 15000 дол. США.;
3. TOYOTA CAMRY, 2015 р.в. вартість автомобіля 25000 дол. США.;
4. VOLKSWAGEN CADDY, 2008 р.в., вартість 6000 дол. США.;
5. LEXUS LS, 2008 р.в. вартість автомобіля 20000 дол. США.;
6. DAEWOO LANOS, 2004 р.в. вартість автомобіля 3000 дол.США;
7. TOYOTA HILUX, 2013 р.в. вартість автомобіля 25000 дол. США.
Отже, протягом 2016 року Руслан Васильович користувався не 2-ма автомобілями, як зазначено у декларації, а як мінімум одинадцятьма. Більше того, продавши перераховані вище автомобілі, Руслан Васильович отримав дохід та збагатився. І про це змовчав!!!

Насправді, Руслан - хлопець просто надзвичайно везучий. Двічі протягом двох років він отримував від міського голови Хмільника Глушка, найближчого друга Юрчишина дозволи на безоплатне отримання землі під забудову. Так у 2011 році Руслан отримав землю по вулиці Нахімова 22/2. Згодом, у 2012 Руслан отримав ділянку 0, 08 га по 3 пров. Садовського, 1  Хмільнику. У 2016 році Руслан від Юрчишина також отримує землі на Хмельниччині, у селі Деркачі – 20 гектарів. Звичайно, це тільки номінальна власність Терещука, він є просто підставною гумовою лялькою, але рахується земля на цьому альфонсі, який ні копійки не вміє заробити.
Звичайно, за цю і не тільки цю щедрість своїх господарів тепер Терещук відпрацьовує тітуханом у Юрчишина.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.