Інтернаціональний «Національний корпус»

04 червня 2019, 11:15
Власник сторінки
0
44
Інтернаціональний «Національний корпус»

Цікаві трансформації «Національного корпусу» напередодні парламентських перегонів змушують низькорейтингову партію здійснювати різноманітні перфоманси

Цікаві трансформації «Національного корпусу» напередодні парламентських перегонів змушують низькорейтингову партію здійснювати різноманітні перфоманси, пов’язані з проблемними питаннями діяльності уряду, у тому числі корупційною складовою. Однак, партійне керівництво «НК» на цей раз намагається чинити тиск на владу з метою узаконення присутності та участі у боях на Сході країни іноземців, що у перспективі мають отримати українське громадянство (п.4.1.3 програми ПП «Національний корпус»…Громадянство надається також тим, хто має особливі заслуги перед Українською державою…) та влитись у підрозділи української армії (п.1.2.12 програми ПП «Національний корпус» …Для захисту геополітичних інтересів України у світі створюється Український іноземний легіон..).

Нібито непоганий крок для нормальних воїнів, які на рівні з нашими хлопцями боронять рідний край, однак існує одне але. А чи знає хтось мотиви чи темну сторону біографії деяких таких іноземців…? Сумніваюсь. А чому тоді черговий раз ми бачимо столицю переповнену від протестів активістів «НК», а їх лідер будучи народним депутатом не написав відповідний законопроект? Питань більше ніж відповідей.

Промоніторивши фейсбук зрозуміло, що переважна частина цих активістів – діти від 16 років, а координуюють їх діяльність в своїх інтересах дорослі та  досвідчені персони. От наприклад, незрозуміло чому керівником «Азовського руху» на Вінниччині є немісцевий Ігор Княжанський, в народі «Душман», який за інсайдерською інформації перебував в місцях позбавлення волі. Чого доброго він може навчити своїх підопічних?

Хотілося, що б весь такий потенціал та у правильне русло, тоді б воєнкомати повністю б укомплектували підрозділи української армії.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.