Зеленський здійснив замах на Основний Закон

20 травня 2019, 16:31
Власник сторінки
директор Центру зовнішньополітичних досліджень ОПАД
0
37
Зеленський здійснив замах на Основний Закон
#Захисти_Україну

Новообраному Президенту натякнули: або не чіпаєш здобутки останніх 5 років, або - Майдан і Ростов.

Громадська ініціатива «Захисти Україну» вважає заяву новообраного Президента Володимира Зеленського про розпуск парламенту замахом на Конституцію, адже правових підстав для розпуску Ради немає. Крім того, в «Захисти Україну» викликають тривогу позиція Президента стосовно припинення вогню на Донбасі та його ставлення до нещодавно прийнятого мовного закону.

В «Захисти Україну» наголошують, що будуть захищати український парламентаризм від політичного рейдерства, а також – всі здобутки держави за 5 останніх років, якщо нова влада спробує їх переглянути.

В «Захисти Україну» наголошують на небезпечних наслідках приїзду Андрія Портнова в Україну та можливого повернення інших реваншистів.

Активісти ініціативи нагадують, що проти свавілля влади завжди можна застосувати такий інструмент як Майдан, і рекомендують Зеленському не забувати про сумний досвід Віктора Януковича.

Текст заяви за 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: інавгурація
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.