Top-manager нашої Церкви

12 травня 2019, 20:07
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
145

...за три тижні до Помісного Собору я йшов у свій храм, де мені добре - Свято-Феодосіївський, яким керує мій духовний тато - архімандрит Макарій.


...біля його входу зустрів Митрополита Епіфанія - тодішнього керівника Білоцерківської і Переяславської єпархії мого рідного Київського Патріархату - єпархії, яка найбільш імпульсивно розвивалась...

ми знайомі 10 років, тоді я навіть не думав, що Владика очолить нашу Церкву, проводив в соцмережах активну кампанію #мій_патріарх_Філарет, яку нині Блаженійший Епіфаній підтримував і на цій важливій в моєму житті зустрічі він за неї подякував. але тоді сталось те, що сталось - Господу видніше...

тоді отримав благословіння архіпастиря і спитав:
- ну, як справи, Деспота, все добре? судячи з того, як істерять московити - думаю, так...
- та все добре, - відповів Владика, - але це тільки початок, попереду перед нашою Церквою стоятиме багато викликів..

нині ці виклики стають реальністю. давайте ми, мирські люди, не будемо це коментувати, а просто будемо молитись за збереження, утвердження і світове визнання Православної Церкви України. з нами Христос!



Андрій Лозовий,

Народний депутат України,

Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Церква,Радикальна партія,Україна,Андрій Лозовий,ПЦУ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.