Чорний день для України в ПАРЄ

12 квітня 2019, 22:41
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
1
1154

ШАНОВНІ ЖУРНАЛІСТИ! ВИ ПОШИРИЛИ ФЕЙК!



При всій повазі до багатьох з вас - ви поставили і поширили фейк. Особливо огидний. Ні в чому вас не звинувачую, просто, навіть враховуючи цинізм української політики і виборчу кампанію - навіть вам важко уявити, що б р е х а т и м о ж н а т а к. Це вам так збрехали, а ви - на жаль, не розібрались і повелись...((

Отже, в Парламентській Асамблеї Ради Європи позавчора був ЧОРНИЙ ДЕНЬ для України. По факту почалась процедура зняття санкцій з російської делегації.

Ж О Д Н А правка, яка це нівелювала б - не була проголосована. Гроші «Газпрому» і позиція Німеччини зіграли свою фатальну роль.

Керівник делегації України в ПАРЄ Володимир Ар'єв вам просто збрехав. Якщо прийнята резолюція ПАРЄ - така хороша, як він пише - чому тоді усі українські делегати (включно з ним) голосували ПРОТИ?

Просто порохоботам хочеться подати чергову «перемогу» в той час, як вони усе просрали, вибачте.

Прийнята Асамблеєю декларація чітко аргументує потребу повернення РФ через ...гроші, які ця держава наразі не платить Раді Європи як внесок.

Т о б т о н а с т у п о п р о д а ю т ь.

І ми - замість реакції - кажемо про «перемогу». це мерзенно. В першу чергу до тих Героїв, які загинули на фронті. 




Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.