Порошенко зрадив пам‘ять Небесної сотні, коли відновив всі схеми Яника - Бєдовой

04 квітня 2019, 12:05
Власник сторінки
0
123
Порошенко зрадив пам‘ять Небесної сотні, коли відновив всі схеми Яника - Бєдовой

Порошенко зрадив Україну , коли проводив парад під час Ілловайського котла . Порошенко зрадив Майдан , коли відмазав від відповідальності майже всіх катів Майдану . Порошенко зрадив пам‘ять Небесної сотні , коли відновив всі схеми яника і вигадав нові .

Порошенко зрадив надії мільйонів українців , коли підім‘явши під себе СБУ , ГПУ , ДФС , НАЗК , НАБУ , САП і судову гілку влади , замість реальної боротьби з корупцією , зайнявся театралізованою клоунадою . І після цього він називає Зеленського клоуном ?!! У Петра 5-го і його поплічників великі системні бізнеси в РФ . Брехливе створіння задурює людям голову війною , яка доречі закінчилася Дебальцевським котлом , а в той час суттєво збільшив товарообіг з РФ , та віддав на откуп своїм друзям , російським олігархам , стратегічно важливі напрямки в економіці ! Так звана «війна» є нижчим іншим ніж змовою петі і вови , яка допомагає їм тримати на колінах обидва народи . І не дай Боже підняти очі чи голос ! Одразу ти зрадник під час війни ! Тепер кондитер нахабно плюнув в обличчя всім українцям , коли не відправив за грати Свинарчуків із поплічниками ! Мародерське пограбування війська він вважає нормою . “Де відрубані руки ?!,” cпитала молодь . У відповідь погрози , брехня і захист поплічників ... Захід втомився від нас . Безвіз то є досягнення Майдану а не солодкого брехла ! Нас всіх вважають рабами , тупим бидлом ... Невже ми все це проковтнемо ?!!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: справедливость,Бєдовой
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.