Яка картина нашого життя ...

15 березня 2019, 13:36
Власник сторінки
Народний депутат ВО Свобода
0
53
Яка картина нашого життя ...
Україні не потрібен ні Порох, ні Порошенко

А поки, за два тижні до виборів, істерика на Банковій приймає вже самі збочені форми, викликані гарантованим програшем Порошенка на виборах.


    Яку картину сьогодні спостерігають Українці ?
В реальному житті :
- триває найсильніший корупційний скандал з крадіжками президента та його оточення в зсУ, з поставками списаних деталей з країни-агресора, закупівля по завишеним цінам, який відлякав від Порошенка навіть останніх залишилися симпатиків.
- всі змі, політики, глава мвс постійно говорять про "схеми" скупки голосів та фальсифікації, які мають намір використовувати в штабі Порошенка.
- бачать президента, який в істериці зриває з Українців шапки, хапає їх за носи, "зустрічається" з народом, який стоїть за металевим парканом, і при цьому сам президент "мужньо" тікає від Нацкорпусу зі своїх же мітингів.
- Українці отримують непідйомні "платіжки" за газ і опалення, які не можуть оплатити, а з травня 2019, і потім - в січні, очікуються чергові грабіжницькі підвищення тарифів.
В паралельній віртуальній реальності :
- президентська челядь місяць за місяцем малює міфічний зростання рейтингу Порошенка.
- Українці, на думку команди Порошенка, настільки дурні, що повинні знову повірити в чергові обіцянки Порошенка
- на думку команди Порошенка, Українці настільки не мають гідності, що їх можна знову купити за "кістку", кинуту з панського столу.
Сподіваюсь що люди давно вже не вірять в соціологію, і особливо - в "соціологію" імені порошенківського Гриніва, який міг би підсуєтитися та намалювати Порошенкові рейтинг десь так 30-40 %, а ще краще - 51 %, щоб гарант, який перебуває в істеричному і панічному стані, точно до 31 березня нікуди не втік. А то, пам'ятається, здавати документи в цвк Порошенко прийшов в останній день реєстрації кандидатів, та і то - через задній прохід.
Ну а реальну соціологію ми побачимо вже 31 березня. І чим більше Українців прийде проголосувати проти Порошенка в ключовому першому турі, тим більше гарантія того, що жодні фальсифікації та скупки голосів не допоможуть Пороху потрапити до другого туру.
А поки, за два тижні до виборів, істерика на Банковій приймає вже самі збочені форми, викликані гарантованим програшем Порошенка на виборах. Оточення Порошенка з останніх сил намагається підняти президенту впалу "гідність" за допомогою фейкових соцопитувань, де він нібито великий, могутній і рейтинговий політик, тому підконтрольна президентському політтехнологу Гриніву фірма "соціс" намалювала Порошенкові майже 20% рейтингу.
 
  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Порошенко,Олігарх,президентські вибори,брехуни,зрадник
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.