Два головних завдання, які тепер Українцям треба виконати.

21 травня 2019, 19:28
Власник сторінки
Народний депутат ВО Свобода
0
60
Два головних завдання, які тепер Українцям треба виконати.
Хочеш мати Українську Владу ? ГОЛОСУЙ ЗА НАЦІОНАЛІСТІВ !

Як достукатись до розуму тих, хто голосує лише за гарні картинки в телевізорах ... А не за тих, хто гинув на Майдані, за тих, хто тепер ризикує своїм життям на війні з московією ...

Виглядає так, що у зв’язку з відсутністю коаліції в парламенті, дострокові вибори до врУ на 99 % вже відбудуться за два місяці. І це є добре.
Тож перед нами, Українцями, тепер повстане два дуже важливих, я би навіть сказав – доленосних рішення, від яких залежитиме наш подальший еволюційний рух.
1. Потрібно обов’язково скасувати мажоритарку та ухвалити новий закон про вибори за відкритими партійними списками, тому що вибори за старими корупційними правилами – не принесуть нової якості нашому парламентаризму. І час у нинішнього скликання парляменту на це є, потрібна лише їх політична воля. Саме тому народні депутати від ВО Свобода вже звернулись до Президента України Зеленського та голови врУ Парубія з вимогою терміново скликати позачергове засідання парламенту, щоб ухвалити нове виборче законодавство.
Але чи погодяться з цим злодії- олігархи, які міцно тримають Україну в своїх руках ?
2. Потрібно за будь-яку ціну не допустити до новообраного складу ради всіх, без винятку, колишніх депутатів, як мажоритарників так і списочників, які дотичні до олігархічних кланів, які зраджують виборців, переходячи від партії до партії та працюють тільки на свою кишеню.
Не можна допускати до врУ старі політичні проекти олігархів – бпп, нар.фронт, опоблок з сателітами, слабопоміч, радикалів … які вже показали, що ними керують олігархи.
Не можна допускати до врУ і нові політичні проекти, які так терміново тепер створюються та розкручуються тими ж злодіями-олігархами, щоб тільки їм залишитись при владі над Україною – смєшкі, вакарчуки, слуги народу, гріценки, рабіновічі, гордони, кернеси-труханови … та маса іншого політичного лайна, яке зараз буде активно з’являтись в телевізорах.
Як це зробити ? Тут лише один законний спосіб – не пустити їх до врУ голосами виборців.
Але як переконати виборця у тому, що вже 28 років поспіль, злодії-олігархи перед кожними виборами створюють щось “нове”, красиве та зачаровуюче, а виборець на це активно ведеться ?
Як достукатись до розуму тих, хто голосує лише за гарні картинки в телевізорах … а не за тих, хто гинув на Майдані, за тих, хто тепер ризикує своїм життям на війні з московією, за тих, хто з першого дня відновлення Незалежности України бореться з олігархічними кланами, які міцно тримають нас в своїх “обіймах” ? Як достукатись ? Як ?
#Україна #ВОСвобода #Націоналізм #вибори 
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: События в Украине
ТЕГИ: ВО Свобода,Україна,вибори,націоналізм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.