Якось казково

11 березня 2019, 12:29
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
0
130

Одна жіночка з інвалідністю 1 групи (опорно-руховий апарат) мріяла познайомитись з Олегом Ляшком. Звати її пані Євгенія, живе вона в селі Заруддя.


Дізналась, що Ляшко буде поруч в Збаражі, але потрапити туди за станом здоровля не змогла. Попросила знайому передати йому листа.

А ця знайома пані Орися поїхала в сусіднє село Великий Конинець лікувати зуби, чекала на зупинці на маршрутку, а тут ...зупиняється наш #ляшкобус (ми завжди забираємо людей по дорозі і підвозимо).

В автобусі були Ігор Мосійчук, Сергій Скуратовський, Богдан Яциковський, Андрій Махніцький, я і багато інших членів нашої команди. Був і сам пан Олег, розговорився з пані Орисею, вона передала листа від пані Євгенії. Ляшко прочитав: «...мені уже 72 роки, хочу перед «заходом сонця» побачити Вас наяву...», був зворушений, і вирішив, що ми зараз ідемо до пані Євгенії в гості. Бо це її мрія.

P.S.. аби в неї хоть інфаркту не було.

#цеМожливо




Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Тернопільська область,Олег Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.