Так чому Порошенко відхрестився від своєї "бпп-солідарність" ?

17 лютого 2019, 15:16
Власник сторінки
Народний депутат ВО Свобода
0
306
Так чому Порошенко відхрестився від своєї  бпп-солідарність  ?
ПОПу-лізм від ПОПи

Порошенко, маючи в нашому суспільстві персональний свій найбільший антирейтинг у всіх регіонах, не хоче бути ще й відповідальним за п'яти річну "діяльність" своєї фракції "бпп-солідарність" в парламен

В будь якій країні будь-якій кандидат на будь-яких виборах шукає для себе найвигідніші варіанти для свого позиціювання та свого представлення вборцям.
І це не є щось там погане чи золчинне ... 
Так роблять всі політики по всьому світі.
Але тут треба зауважити, що я говорю про чесних кандидатів, які все своє життя сповідують певну ідеологію, а не про політичних шарлатанів та не зовсім чесних кандидатів по відношенню до виборців, як наприклад в Україні чинний президент Порошенко, який про свій намір вдруге балотуватися на пост президента заявив на якомусь наспіх організованому та незрозумілому форумі в Києві, але аж ніяк не на патрійному з'їзді своєї політичної сили "бпп-солідарність", яка, щей до того, потужно та чисельно представлена в парламенті ... 
Тому політичний діяч Порошенко, маючи свою партію та потужну фракцію у врУ на вибори "пішов" чомусь самовисуванцем.
Чи може собі хтось бодай уявити, що таке сталося в будь-яків цивілізованиій країні світу ?  
Уявити, що лідер якоїсь партії в Єврорі чи Америці, щось там в купі з своїми політтехнологами прорахував, та заради міфічної вигоди, просто аби сподобатись більшій кількості людей, пішов на вибори не від своєї партії ?, висунувся в кандидати не на партійному з'їзді, а на якомусь іншому зібранні ? 
Ото ж бо й воно, що ні. Але наш Порошенко "живе по-новому", а тому йому все можна, і тут не місце якимось там світоглядним переконанням, ідеології та моралі, тому що у нього намає рівня відповідальности та самоповаги ... А про повагу до виборців вже й говорити не варто ...
А як же тоді рідна та іменна партія Порошенка - "бпп-солідарність", за яку Порошенко під час виборів натхненно агітує, завів її до парляменту в 2014-му та за яку має нести всю повноту політичної відповідальности, як то є в цивілізованих країнах ? 
Так чому гарант відмовився раптом від свого політпроекту  "бпп-солідарність" ? 
А тому, що Порошенко, маючи в нашому суспільстві персональний свій найбільший антирейтинг у всіх регіонах, не хоче бути ще й відповідальним за п'яти річну "діяльність" своєї фракції "бпп-солідарність" в парламенті та за уряд, сформований ними.
  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Порошенко,олігархи,злодії,брехуни,зрадник,Блок Петра Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.