Цинізм "коровая" побив черговий рекорд

09 лютого 2019, 10:02
Власник сторінки
0
87
Цинізм  коровая  побив черговий рекорд

Заради виступу Ю.Тимошенко в Білій Церкві представники «Батьківщини» перерізали провід екрану, що транслює відео з воїнами 72 ОМБр

Як стало відомо з Білоцерківського форуму «bc-city.com», випадок трапився під час приїзду Ю.Тимошенко до Білої Церкви.

«08 лютого 2019 року кандидат в президенти Ю.Тимошенко відвідала м. Біла Церква, щоб розповісти про «Новий Курс» та представити свій план і бачення реформування України. Під час самого виступу Юлії Тимошенко було навмисно перерізано провід від лед-екран на якому щоденно транслюються відео з Героями легендарної 72 ОМБр.

Як стало відомо від місцевих жителів, екран встановлений на стіні місцевого БК «Білоцерківмаз», що фактично належить колишньому «регіоналу» , а нині представникові Херсонської обласної організації ВО «Батьківщина» — Олійнику Олійнику Олександру Анатолійовичу»

Даний випадок лише ще раз свідчить про цинічність деяких кандидатів в президенти і про їх ставлення до Героїв України, які захищають нас від російської агресії. А головне, що пост Президента України це й також пост Верховного головнокомандувачa Збройних Сил України! Невже після такого можна розраховувати на підтримку військових?» — написано в повідомленні.

72-га окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців – починаючи з 2014 року бригада брала участь у складі сил Антитерористичної операції. Підрозділи бригади влітку 2014 року вели важкі бої на російсько-українському кордоні та здобули значну славу після визволення Маріуполя.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: справа Тимошенко,БЮТ-Батьківщина,Юлія Тимошенко,президентські вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.