Російська православна церква в Україні

04 грудня 2018, 18:37
Власник сторінки
Народний депутат України, заступник лідера Радикальної партії Олега Ляшка
3
372

Саме так має називатися представництво московської патріархії на нашій землі.


В нашій державі - свобода совісті і віропосвідання. Хай кожен громадянин ходе в ту церкву, куди його серце кличе. Але не треба вводити людей в оману. Адже так звана Українська православна церква (юридично ця структура досі (!) носить таку назву) жодного морального права так називатися немає. вона така ж «українська», як, скажімо, організація «Український вибір» кума Путіна Медведчука.

Разом з побратимами добиватимусь, щоб УПЦ (МП) називалась російською, якою вона була, є і буде по суті. Це буде ЧЕСНО по відношенню до людей, які почасти навіть не орієнтуються, в храм якої юрисдикції ходять.

І вірю, що зовсім скоро з Божою поміччю Святійший Патріарх Філарет керуватиме єдиною Українською церквою, де молитимуться нашою українською мовою. Ще апостол Павло в посланні до коринтян вчив нас, що звертатися до Всевишньго слід рідною мовою - мовою своїх батьків. 
Покоління українців боролись за це сотні років. це справжнє щастя - жити в такий час.



Андрій Лозовий,
Народний депутат України,
Заступник лідера фракції Радикальної партії Олега Ляшка

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: УПЦ МП,УПЦ КП,РПЦ,Церква,Виктор Медведчук,держава,Володимир Путін,патріарх Філарет
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.