Оцініть красу гри. Особливо в контексті новини про те, що ...

25 листопада 2018, 11:54
Власник сторінки
Народний депутат ВО Свобода
0
290
Оцініть красу гри. Особливо в контексті новини про те, що ...
Цим фото все сказано без слів ...

"благодійні" фонди Порошенка чомусь(?) наповнюються не з власного гаманця, гаманців друзів-олігархів Порошенка, а лише з нашого, вже пограбованого друзями Порошенка, держбюджету, тобто виключно податк

Якось воно ну дуже непомітно в наших, самих об'єктивних, всезнаючих, а головне - незаангажованих та правдолюбних змі проскочила інформація про виділені з державного бюджету млрд гривень на фонди президента Порошенка та його родини - дружини Марини та синочка Олексійка.
Наголошую, що тими фондами одноосібно буде керувати та розпоряджатись лише і тільки родина Порошенка. Але "благодійні" фонди Порошенка чомусь (?) наповнюються не з власних гаманців та гаманців друзів-олігархів Порошенка, а лише з нашого, вже пограбованого друзями Порошенка, держбюджету, тобто виключно з наших з вами податків 
Уточнив я тут деякі нюанси. Виявляється історія з тим "спец.фондом" Порошенко ще більш епічна.
6 листопада 2018 року, тобто лише 19 днів тому, як п.Порошенка осіняє геніальна думка про необхідність створення свого васного фонду за державні гроші. Про "своє осяяння" п.Порошенко тут же радісно повідомляє студентам, зігнаним з такої нагоди для масовки на зустріч з Петром Добрим ... ну Ви зрозуміли, щоб цей інфо-привід для преси був з красивим "молодим" задником.
А вже 19 листопада, через 13 днів після осяяння, проект бюджету держави на 2019 для другого читання з'являється в стінах врУ, разом з вимогою від власної партії Порошенка "бпп-солідарність" терміново (!) дати ОДИН МІЛЬЯРД ГРИВЕНЬ тому самому фонду Порошенко, створеному 13 днів взад ... І це коли ще чорнила не підсохли під указом того ж п.Порошенка.
Фонду Порошенка також дарується від імені Президента право "податкових пільг для компенсації підняття тарифів" ...
Оцініть красу гри. Особливо в контексті новини про те, що - "між першим і другим туром виборів в Грузії влада вирішила від імені фонду діючої влади компенсувати кредити населення" ... тобто відкрито купити собі виборця.
І Ви кажете, що тут вибори 2019 ні до чого... Що це лише для доброї справи від п.Порошенка ... Ну ну ...
Воістину Томас !
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Порошенко,олігархи,злодії,влада олігархів
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.