Кінець партійного проекту БПП ?

23 листопада 2018, 11:30
Власник сторінки
юрисконсульт
0
66

Кінець партійного проекту БПП, чи хитра "мнагоходовачка" Петра Порошенка?

Підписавши кабальний закон по євробляхам, Петро Порошенко, фактично позбувся левової частини свого потенційного електорату. Забрати з сімейного бюджету від двох тисяч доларів одноразово, таке не забуде навіть наш виборець.

Автомобіль це річ сімейна, ним користуються всі, і пенсіонери, і студенти, і працюючі, які є в сім'ї. Отже, якщо Петро Порошенко підписав цей закон, то напевно він або дуже впевнений у власних силах на майбутніх виборах, або розуміє, що перемога йому не світить. Скоріш за все Петро Порошенко обрав шлях наповнення бюджету за рахунок користувачів автомобілів на євро реєстрації. А коли кошти в бюджеті, то їх можна спрямовувати на різні потреби, наприклад на фонд Петра Порошенка.

Виглядає так, що перемога Петра Порошенка на виборах президента не можлива, і відповідно кількість депутатів, які пройдуть від БПП буде на порядок скромніша.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.