Ми на своїй, Богом даній землі, і робимо що вважаємо за потрібне ...

14 листопада 2018, 22:21
Власник сторінки
Народний депутат ВО Свобода
0
42
Ми на своїй, Богом даній землі, і робимо що вважаємо за потрібне ...
ВГО Сокіл

Саме через московську агресію останніми роками гостро постала проблема патріотичного виховання Української молоді, а роль наставників для юних Українців в Тернопільській області виконують керівники ВГ

Що б ми, Українські Націоналісти, не робили у себе в Україні, на Росії все одно перекрутять та виставлять це так, як буде вигідно російським пропагандистам.
І яскравим прикладом є дитячий військово-патріотичний табір "Гарт Волі", який влітку проводила молодіжна організація "Сокіл" - коли антиукраїнські змі патріотичний табір тернопільського “Соколу” перетворили в “концтабір нацистів”.
Саме через московську агресію останніми роками гостро постала проблема патріотичного виховання Української молоді, а роль наставників для юних Українців в Тернопільській області виконують керівники ВГО “Сокіл”. Однак тактичні навчання молоді в таборі чомусь викликали обурення і критику в змі, які поширили недостовірну інформацію, яку одразу ж активно перехопили проросійські медіа.
Проросійська пропаганда прихильників "русскава мира" із залякуванням страшними "бандєровцами", вирвавши з контексту кілька фраз та перекрутивши все на свій манер знову намагається звинуватити Націоналістів у екстремістській діяльності.
Британське видання Daily Mail опублікувало репортаж журналістів Associated Press із дитячого патріотичного табору “Гарт волі”, в якому повідомляється, що у таборі Українських дітей навчають “вбивати”. Вихованців табору іноземні змі перетворили на "нацистів", а не Націоналістів і описали табір у вигляді “концтабору”.
Неправдиву інформацію західних видань звісно одразу підхопили і російські пропагандисти, які не відрізнялися оригінальністю та подавали чергову брехню для своїх читачів під банальним гаслом - “В Україні готують загони дітей-убивць”. Також змі поширюють і неправдиву інформацію стосовно фінансування табору “Гарт волі”, кошти на який виділяло далеко не Міністерство молоді та спорту, а самі ж батьки дітей, які перебували в таборі на військовому вишколі для захисту своєї держави.
 
 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Сокол
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.