Хто зможе розпочати реальні зміни в Україні ...

30 жовтня 2018, 17:23
Власник сторінки
Народний депутат ВО Свобода
0
52
Хто зможе розпочати реальні зміни в Україні ...
Є Свобода - буде Україна !

Зміни в Україні почнуться лише тоді, коли виборці зрозуміють, що на виборах ми маємо обирати в першу чергу напрямок свого еволюційного руху, свою ідеологію руху...

Реальні зміни в Україні почнуться лише тоді, коли критична маса наших виборців нарешті зрозуміє, що ми обираємо собі в президенти не якогось там гарно та солодко обіцяючого окремо взятого Петю, Вітю, Льоню, чи Свєту ...
Зміни в Україні почнуться лише тоді, коли виборці зрозуміють, що на виборах ми маємо обирати в першу чергу напрямок свого еволюційного руху, свою ідеологію руху, яку сповідує монолітна команда однодумців - ідеологічна політична партія, і та команда пропонує суспільству в президенти свого кращого представника, в чесності та порядності якого вони впевнені та переконані, і головне - готові за нього відповідати.
І вже тоді команда разом з президентом розпочнуть змінювати країну, будувати Україну для Українців.
Президент - це в першу чергу представник політичної партії, яка вже має свою історію і системно сповідує свою ідею побудови держави, а партія готова взяти владу в державі в свої руки та почати розбудову держави, а головне - партія готова відповідати за свої дії.
  
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: ВО Свобода,Україна,націоналізм,націоналісти,українська національна ідея,українскі націоналісти
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.