Генпрокурору Луценку не потрібні суперпремії

29 жовтня 2018, 13:23
Власник сторінки
Communication group
0
61
Генпрокурору Луценку не потрібні суперпремії

Прем'єр Гройсман повідомив, що до видаткової частини проекту бюджету 2019 вже запропоновано правок на 2,2 трлн. грн.


Це при тому, що загальні доходи усього зведеного бюджету складають 1,3 трлн. Оце апетити у депутатів! Нагадаю, що проект держкошторису 2019 прийнятий у першому читанні і перебуває на стадії внесення правок до другого читання.

Пожежні машини, інші сумнівні програми, асигнування на округи депутатам тощо - усе це може вплинути на фінансову стабільність як держави так і нас з вами. Гройсману доведеться боротись з цим явищем.

А ось до прикладу Генпрокуратура жодних таких апетитів не має. Це відомство буде профінансовано як і поточного року на 7,2 млрд. грн. І це при тому, що ГПУ минулого року спромоглась повернути до бюджету 50 млрд. вкрадених мафією Януковича. А ще повернуто розкрадених земель до державної чи комунальної власності розміром з Австрію.

Усі ті гроші пішли на армію, оборонку, дороги. А ось собі прокурори зайвої гривні не попросили. Генпрокурору Луценку, на відміну від деяких інших топ-чиновників, суперпремії не потрібні.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.