Хто такі Українські Націоналісти ? - часто мене запитують.

27 жовтня 2018, 14:04
Власник сторінки
Народний депутат ВО Свобода
0
203
Хто такі Українські Націоналісти ? - часто мене запитують.
Хочеш мати Українську Владу ? ГОЛОСУЙ ЗА НАЦІОНАЛІСТІВ !

Ми, Українські Націоналісти, боримось за те, щоб назавжди зникло засилля колоніального "русскава мира" із влади в Україні, із бізнесу, з телебачення та змі, з нашого Українського життєвого простору.

Українські Націоналісти не хулігани, не злодії, не погромники і не вбивці. Українські Націоналісти це партія Українців, які в своїй, єдиній в світі країні Україні, як це не прикро нам, але ще досі мають захищатися від олігархів-злодіїв і виживати як народ, тому що всі інші країні в світі захищають лише свої народи. І так влаштований весь світ.
Всі наші марші та смолоскипні ходи це наш символ об'єднання та спосіб єднання як Нації Українців. Всі свої традиційні марші та ходи ми проводимо не для настрашення когось, чи погромів чогось ... 
А йдемо ми для того, щоб всім показати що ми є, щоб побачити один одного в русифікованих та зденаціоналізованих Українських містах, щоб зустрітися і зрозуміти, що нас, Українських Націоналістів таки багато, і ми вже не другосортні на своїй Богом даній Українській землі.
Ми, Українські Націоналісти, боримось за те, щоб назавжди зникло засилля колоніального "русскава мира" із влади в Україні, із бізнесу, з телебачення та змі, з нашого Українського життєвого простору.
А коли ми переможемо, от тоді можливо і не треба буде організовувати смолоскипні марші та ходи, щоб показувати, що Українці живі, і є державотворчою Нацією.
У всьому світі бути у Франції французом, в Німеччині німцем, в Англії англійцем почесно та престижно ...
І тільки в Україні бути Українцем, говорити Українською мовою чомусь це принизливо, і таврується терміном "націоналіст". Але такого ми, Українські Націоналісти, вже ніколи не допустимо.
Чи Ви досі думаєте, що Україна стане Українською через зусилля "совків", "дакакаяразніцев", патріотів "русскава мира" ?
Зрозумійте нарешті, що Українська Україна потрібна виключно і тільки Українцям, яких ведуть до перемоги Українські Націоналісти.
  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,ВО Свобода,свобода,українська мова,націоналізм
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.