Управління по сприянню РОЗВИТКУ стихійної торгівлі результативно працює по ПЛАНУ

22 жовтня 2018, 18:54
Власник сторінки
0
1594
Управління по сприянню РОЗВИТКУ стихійної торгівлі результативно працює по ПЛАНУ

За декілька років очільництва Горбовським управління сміливо можна називати таким, що сприяє розвитку стихійної торгівлі.

Очільник управління торгівлі міськради Кропивницького Сергій Горбовський з усіх можливих ЗМІ трубить про боротьбу зі стихійною торгівлею. Озброївшись камерою, Горбовський бігає за бабцями та влаштовує рейди стихійникам, після яких за кілька хвилин останні зникають у невідомому напрямку разом зі своєю продукцією. Справа, нібито, благородна – убезпечення кропивничан від купівлі продуктів, якими торгують з землі, в антисанітарних умовах і без будь-яких на те дозволів.

Але, от парадокс – на наступний день ці ж люди з цією ж продукцією вже вільно продають м’ясо, рибу і молоко на розпеченому сонцем асфальті і ніхто їх не чіпає. Все дуже просто – вже сьогодні між ними та начальником управління торгівлі діють домовленості, підкріплені зеленими купюрами, які стали результатом вчорашнього рейду.

Власне, самі рейди Горбовським для цього й організовуються. Бо любить він смачно поїсти і гарно відпочити, про що свідчить величезне зростання Горбовського в прямому сенсі цього слова, адже ґудзики його сорочки в районі живота часто бувають розстебнутими через надмірну жирову масу.

Отож, за декілька років очільництва Горбовським управління сміливо можна називати таким, що сприяє розвитку стихійної торгівлі. І, як кажуть в народі, якщо так сталося, значить це комусь потрібно. В даному випадку – неозброєним оком видно, кому саме.


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: торговля,чиновник,депутат,Кропивницкий
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.