Щоб повезти кохану до Шрі-Ланки,депутат отримав матеріальну допомогу у міськраді

13 жовтня 2018, 23:24
Власник сторінки
2
3545
Щоб повезти кохану до Шрі-Ланки,депутат отримав матеріальну допомогу у міськраді
PERSONA Желамська

У кулуарах міськради Кропивницького серед працівників досі не вщухають розмови про небувалу наглість та жлобство чиновника-депутата Горбовського.

До депутатів та міського голови звертаються безліч містян з проханням виділити матеріальну допомогу. Найчастіше люди просять кошти на лікування важких хвороб, принижуючи себе через безвихідь. Таким чином з міського бюджету Кропивницького виділяються мізерні кошти для грошової допомоги людям. Часто ця сума не перевищує 500 гривень.


Яким же було здивування працівників міськради, коли вони у 2017 році отримали звернення - прохання про допомогу від…. начальника управління торгівлі Сергія Горбовського. В заяві Горбовський просив гроші нібито на лікування батька. «Як же не ввійти в положення колеги?», - подумали депутати і виділили йому аж (!) 15 тисяч гривень. І все б нічого, та вже через декілька тижнів після отриманої допомоги, спритне подружжя Горбовських-Самойленко-Желамських в Інстаграмі почало викладати фото зі Шрі-Ланки.


До слова, перед отриманням грошової допомоги, спритне подружжя тільки повернулось з відпочинку у Єгипті. І через короткий проміжок часу, відразу після отримання матеріальної допомоги знову подалось у подорож.

 


Варто зазначити, що тури у Шрі-Ланку стартують від півтори тисячі доларів на двох.


P.S. Дану інформацію можна перевірити, просто надіславши відповідний запит до міської ради Кропивницького чи можливо сама дружина нахабного чиновника-депутата Неля Желамська надасть спростування даної інформації у своїй PERSONI?!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: чиновник,депутат,Кропивницкий
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.