Як українці ставляться до Росії. Відеосоцопитування в Києві

02 жовтня 2018, 12:39
Власник сторінки
0
3808
Як українці ставляться до Росії. Відеосоцопитування в Києві

В цьому блозі побачите реальне ставлення українців до Росії та чму вони так вважають. Показані всі відповіді людей без виключення та нічого не вирізано.

Це опитування з'явилось після того, як було проведено опитування на телеканалі NewsOne з питанням як українці ставляться до Росії - позитивно чи негативно. Їхні результати були - 95% позитивно та 5% негативно. Ці результати активно транслювали по російських центральних федеральних телеканалах. А тепер дивіться реальне ставлення людей в Києві, якщо вийти на вулицю та спитати у них. Підкреслюю, що показані всі відповіді людей без виключення та нічого не вирізано.


Дивіться також з цієї теми з чим у людей асоціюється Росія. Такі опитування проводились в різних містах України. Формат такий самий - показані всі відповіді людей та нічого не було вирізано.






Не забувайте поділитись цим матеріалом зі своїми друзями та знайомими, а свої враження від побаченого пишіть в коментарях під цим блогом та під відео на ютуб.
#Protsenko #ІванПроценко #ДумайтеСамостійно
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Россия,Киев,соцопросы,Украина-Россия,Запорожье,блоггер,Херсон,Одесса,блог,Винница,видео,видеоролики,опрос,Росія,блоги,россияне,Блогосфера,блогер,блоггеры,опросы,видеоблог,Одеса,соцопрос,Київ,блог-платформа,социологический опрос,блогери,Вінниця,Запоріжжя,видео блог,видео youtube
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.