Чи згодні українці на розміщення баз НАТО в Україні. Відеосоцопитування

01 жовтня 2018, 19:51
Власник сторінки
0
1155
Чи згодні українці на розміщення баз НАТО в Україні. Відеосоцопитування

В цьому блозі побачите відповіді людей в Києві на питання чи підтримують вони розміщення військових баз НАТО в Україні. Показані всі відповіді без виключення і нічого не вирізано.

Пересічним перехожим в Києві ставили питання чи згодні вони на розміщення військових баз НАТО в Україні. Відповіді були самими неочікуваними, а які саме дивіться в відео нижче. Показані всі відповіді людей без виключення і нічого не вирізано.


Також дивіться по цій темі опитування, що проводились в різних містах України чи підтримують люди вступ України до НАТО. Формат такий самий - показані всі відповіді без виключення і нічого не вирізано.







Не забудьте поділитись цим матеріалом зі своїми друзями та знайомими, а свої враження від побаченого пишіть в коментарях під цим блогом та під відео на ютуб.
#Protsenko #ІванПроценко #ДумайтеСамостійно
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Киев,Львов,соцопросы,НАТО,НАТО-Украина,Херсон,Одесса,видео,видеоролики,украина - нато,Чернигов,украинцы,Львів,учения,опрос,Украина-НАТО,опросы,видеоблог,Одеса,соцопрос,социологический опрос,Україна,Учения НАТО,видео youtube,саммит НАТО
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.